Sneak peek! Vanaf vandaag is Pieces geopend en zo ziet het eruit

Door Dominique Michiels 14 maart 2019

Alle fashionistas zaten natuurlijk al een tijdje op het puntje van hun stoel, maar vandaag is het dan zover: Pieces opent hun nieuwe winkel in de Grote Houtstraat, wij namen alvast een kijkje!

Opening

Om 10.00 uur opent Pieces vandaag, 14 maart, haar deuren. En om de opening in Haarlem te vieren krijgt iedereen van 14 tot en met 17 maart een korting van 25 procent op de gehele collectie. Als je in de stad loopt, kun je ook nog zomaar iemand tegen het lijf lopen die glittersokken uitdeelt. Nou, sok eigenlijk. Want je krijgt er dan één en kunt de ander in de winkel gratis ophalen.

Nieuwe winkel

De nieuwe winkel lijkt totaal niet op de vorige winkel van Pieces in Haarlem. Dat was maar een klein winkeltje met één paskamer en draaide vooral om accessoires en wat basics. Retailmanager en inkoopster Ilana vertelt ons: “Nu zijn we echt een kledingzaak geworden met een heel andere look en feel qua collectie. Je kunt nu met een complete set de winkel uitlopen. Daar is ook de hele inrichting in de nieuwe winkel op afgestemd, met onder andere vier grote paskamers.”

Social studio

Het viel ons op dat er geen toonbank in de winkel te vinden is. Ilana vertelt ons hoe het zit: “Klopt, we hebben geen toonbank maar een soort grote tafel waar een kassa onder vandaan komt. We hebben daarvoor gekozen zodat het personeel zo toegankelijk mogelijk is. We noemen dit nieuwe concept ook wel een social studio.”

Sneak peek

Benieuwd naar hoe de winkel eruit ziet? Bekijk dan bovenstaande video en/of onderstaande foto’s even. Of breng een bezoekje aan de winkel! 🙂

Lees ook

Dit is waarom er een grote afvalcontainer voor restaurant Parels staat

Wij schrikken ons een hoedje wanneer we bij restaurant Parels een grote afvalcontainer voor de deur ...

Oh no! Schoenenwinkel Fred de La Bretoniere is failliet

Ben jij fan van de schoenen van Fred de La Bretoniere en Shabbies Amsterdam? Dan hebben we helaas ge...
Intertoys Houtstraat haarlem

Wij weten of de filialen van Intertoys in Haarlem blijven bestaan of niet

Intertoys maakt een doorstart, maar 91 filialen gaan hun deuren sluiten. Die beginnen zaterdag 9 maa...


Meer over Pieces ontdekken?

Pieces

kledingwinkels

Grote Houtstraat 18A, Haarlem

Bekijk meer:kledingwinkels

  • Wil jij een 'Nieuw in Haarlem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Haarlem.