Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

OMG! Haarlem krijgt een eerste eigen donutshop en wij weten meer

Door Dominique Michiels 28 februari 2019

We hebben veel lekkere restaurants en delicatessenzaken in Haarlem, maar als er iets is wat we missen, is dat misschien wel een donutshop. Goed nieuws voor alle donutlovers, daar komt zeer binnenkort verandering in. We krijgen namelijk een eigen donutshop en naast donuts valt er ook nog meer lekkers te scoren. 

Uiltje Bar

De donutshop wordt niet door een onbekende geopend. Namelijk door Uiltje Bar. Maar zij zijn toch van de Haarlemse biertjes? Klopt, maar blijkbaar vonden ze het ook tijd voor donuts en openen ze nu dus een heuse donutshop. Hoe het precies zit met die donuts weten we ook: iedere dag vind je tussen de 16 en 24 donuts in alle soorten, maten, smaken en vullingen. Grote kans dat jouw favoriete donut er dus wel tussen zit.

Uiltje x Moyee

De naam van de nieuwe winkel wordt Uiltje wordt Uiltje X Moyee. De verwachting is dat de winkel midden/eind april opengaat aan de Zijlstraat 6. Gezellig in dezelfde straat als Uiltje Bar dus.

Meer dan donuts

Naast donuts kun je straks ook bij de winkel terecht voor fairchain koffie van Moyee uit Amsterdam. Zowel koffie in cups, gemalen, bonen voor thuis als een Italiaanse espresso voor €1,-. En natuurlijk kun je er alle bieren van Het Uiltje vinden. Naast donuts, bier en koffie gaan ze ook chips, nootjes, kazen, fris en chocolade verkopen. Eigenlijk een zaak gevuld met lekkers dus. Verwacht geen supergroot assortiment, maar wel een vers en kwalitatief assortiment.

Tafeltjes

Naast al dat lekkers komt er ook een aantal tafels waar je gezellig een bakkie, ontbijtje of lunch kunt doen. Qua ontbijt en lunch kun je denken aan broodjes, croissantjes, granola en tosti’s. De exacte datum van opening is dus nog niet bekend, maar wij houden je uiteraard op de hoogte!

En FietsFix dan?

Op dit moment zit FietsFix nog op Zijlstraat 6 en wij kunnen ons best voorstellen dat je nu denkt: leuk die donuts, maar waar kan ik mijn fiets dan voortaan laten fixen? Nou, geen paniek, want FietsFix gaat niet weg maar verhuist naar een andere locatie. Vanaf half maart is de fietsenmaker te vinden op Kruisweg 30.


Meer over Uiltje x Moyee ontdekken?

Uiltje x Moyee speciaalzaken

Zijlstraat 6 , Haarlem

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook

IJsjestijd! Dit is wanneer de Italiaanse ijssalons weer open gaan in Haarlem

Van dit mooie weer krijg je toch spontaan trek in een lekker ijsje? En dan het liefst een verse Ital...

Gaaf! Dit populaire kledingmerk opent binnenkort een vestiging in Haarlem

Fashionistas kunnen hun hart ophalen in Haarlem, want een héél gaaf merk opent hier binnenkort een w...

Leuk! Nieuwe winkel nu geopend in de Gierstraat: House of Elder

Nieuwe winkels en restaurants in Haarlem laten wij niet zomaar aan onze neus voorbijgaan. Zo ontdekt...
  • Wil jij een 'Nieuw in Haarlem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Haarlem.