Winnen: 3 x deze fijne Haarlemse tas van NoMorePlastic
Het is feest, want Haarlem bestaat deze week 775 jaar! Hoe we dat vieren? Met een week vol typisch Haarlemse...
Wil je wat minder vlees en juist meer groente eten, maar weet je zelf niet zo goed hoe je dat voor elkaar krijgt? Dan word je vast blij van het nieuwe initiatief ‘Good Chef”. Haarlemse oprichter Rutger Anema: “Wij bieden een assortiment plant-based gerechten van restaurantkwaliteit aan op onze website zodat je makkelijk vriesverse maaltijden thuis kunt laten bezorgen.”
Een oud-hoofdredacteur van Allerhande weet vast als geen ander wat een lekkere maaltijd is. De maaltijden worden ook nog eens bereid door horeca chefs. Top oplossing nu de restaurants nog niet open mogen, toch?
Waarom alle maaltijden van Good Chef plantaardig zijn? Rutger: “We zien dat nieuwe generaties steeds minder koken en tegelijkertijd planeetbewuster willen leven door minder of zelfs helemaal geen vlees of dierlijke producten te willen eten. Good Chef is geinspireerd door top chefs die groenten een hoofdrol geven op het bord. Deze wereldwijde trend hebben we opgepakt in de vorm van gerechten die helemaal plant-based ofwel vegan zijn, van pasta’s tot curries, van flammkuchen tot pastasauzen en soepen.”
Tekst loopt verder onder de Instagrampost
Dit bericht bekijken op Instagram
De gerechten zijn voor 1 persoon (400 gram) en te koop vanaf €7,95 of in een abonnement met korting. Good Chef is voorlopig alleen verkrijgbaar via de website. De producten worden door een speciale vriesversbezorger thuisbezorgd in koelboxen met koelelementen die direct retour genomen worden en worden herbuikt. Slim!
In onze gids
Populaire rubrieken