Fashionistas opgelet! Deze populaire winkel keert terug naar Haarlem

Door Dominique Michiels 21 februari 2019

Wie kan zich dé winkel voor accessoires en basics nog herinneren? In de Grote Houtstraat zat deze winkel en alle fashionistas weten waarschijnlijk allang welke winkel we bedoelen. Goed nieuws voor jullie allemaal, de winkel komt terug!

Grote Houtstraat

Over welke winkel wij het hebben: Pieces. De winkel keert terug in Haarlem en opent op 14 maart haar deuren in de Grote Houtstraat op nummer 18. Heel toevallig schuin tegenover de plek waar Pieces vroeger zat. In het pand waar de winkel komt zat voorheen mannenkledingwinkel Sons. Sons is net als Pieces onderdeel van overkoepelende organisatie Bestseller.

Waarom weer terug?

Maar de grote vraag is natuurlijk waarom keert Pieces weer terug? Retailmanager en inkoopster Ilana vertelt ons: “Dat we destijds vertrokken zijn, had vooral te maken met het pand. Er waren veel lekkages en meer toestanden. Terugkeer met een winkel in Haarlem stond heel hoog op ons lijstje.”

Nieuw winkelconcept

Verwacht geen kopie van de vorige vestiging, er is namelijk een nieuw winkelconcept. “Vroeger waren we vooral gefocust op de accessoires en basics. We hadden ook maar één paskamer. Nu zijn we echt een kledingzaak geworden met een heel andere look en feel qua collectie. Je kunt nu met een complete set de winkel uitlopen. Daar wordt ook de hele inrichting in de nieuwe winkel op afgestemd, met onder andere vier grote paskamers,” aldus Ilana.

Openingsactie

Om de opening in Haarlem te vieren krijgt iedereen van 14 tot en met 17 maart een korting van 25 procent op de gehele collectie. En lijkt het je leuk om bij de nieuwe Pieces te werken? Ze zoeken nog medewerkers voor in het team.


Meer over Pieces ontdekken?

Pieces kledingwinkels

Grote Houtstraat 18A, Haarlem

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook

Einde van een tijdperk: het 1 euro-ontbijtje bij Ikea is niet meer

Lekker happen voor maar één euro bij de Ikea in Haarlem zit er niet meer in op de vroege ochtend. Si...

Hotspotalert! Vanaf vandaag is Café Samabe geopend en zo ziet het eruit

Nog geen maand geleden is restaurant Bon Vivant uit het monumentale pand op de hoek van de Korte en ...

Horecabaas worden? Dit toffe restaurant in Haarlem staat nu te koop

Sinds 30 januari 2019 is Urban Bistro aan de Wagenweg in Haarlem gesloten. Máár er bestaat een kans ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Haarlem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Haarlem.