Jammer! Yüksel Delicatessen stopt met de winkel in de Anegang

Door Dominique Michiels 19 maart 2019

Olijven, huisgemaakte hummus en meer Mediterraanse lekkernijen. Dat vind je bij Yüksel Delicatessen in de Anegang. Het ruikt allemaal heerlijk en wij vinden het knap als je zonder iets te kopen weer naar buiten kunt lopen. Helaas gaat de winkel ermee stoppen en wij vroegen ons af waarom? 

Winkel erbij

Sinds juli 2017 is de winkel met delicatessen geopend in de Anegang 22. In de zaak treffen wij Husametin Yüksel, de vader van eigenaar Seydi. Hij helpt zijn zoon af en toe en vertelt ons: “We staan al twaalf jaar lang iedere week op de markt. Sinds afgelopen jaar zelfs drie dagen in de week. We wilden het graag proberen om naast de dagen op de markt ook een winkel te openen. Dat hebben we nogal onderschat, want een winkel én drie dagen op de markt is te veel.”

Toch is Husametin wel blij dat ze het geprobeerd hebben. “Als je het niet probeert, dan weet je het ook niet. Maar als we zo doorgaan, dan worden we snel oud!”

Slecht én goed nieuws

Het slechte nieuws voor alle lekkerbekken is dus dat de winkel ermee gaat stoppen, máár het goede nieuws is dat Yüksel Delicatessen wel gewoon nog elke week op de zaterdagmarkt op de Grote Markt in Haarlem te vinden zal zijn. Pfieuw!

De verwachting is dat de winkel nog tot het einde van de maand openblijft en daarna gaat sluiten. Het is nog niet bekend wat er daarna in het pand komt.

Lees ook

Sneak peek! Vanaf vandaag is Pieces geopend en zo ziet het eruit

Alle fashionistas zaten natuurlijk al een tijdje op het puntje van hun stoel, maar vandaag is het da...

Horlogerie Peter Klemann stopt na 37 jaar en dit is waarom

Zoals Hazes zong: 'Het is tijd, dé hoogste tijd'. En al kunnen we grappig doen, stiekem pinken we to...
Intertoys Houtstraat haarlem

Boehoe! Er gaat toch één vestiging van Intertoys in Haarlem sluiten

Vorige week konden we nog het goede nieuws melden dat alle drie de vestigingen van Intertoys in Haar...


Meer over Yüksel Delicatessen ontdekken?

Yüksel Delicatessen

winkelen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Anegang 22, Haarlem

Bekijk meer:winkelen