Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil jij werken bij indebuurt? We zoeken redacteuren die houden van Haarlem én van schrijven

Door Redactie indebuurt Haarlem 30 december 2019

Wil jij werken bij de allerleukste website vol nieuwtjes en leuke leesverhalen van Haarlem? Sterker nog: wil jij het liefst die nieuwtjes en leuke leesverhalen zelf schrijven? Kan! indebuurt Haarlem zoekt namelijk nieuwe collega’s! Solliciteer snel op deze toffe vacatures en wie weet mogen we je dan binnenkort in ons team verwelkomen.

indebuurt is een lokale online nieuwssite waar je leest over de nieuwste hotspots in Haarlem, het belangrijkste lokale nieuws, leuke uittips, goede aanbiedingen en nog veel meer. Maar als dit berichtje jouw telefoon gevonden heeft, wist je dat natuurlijk allang.

Wat je misschien nog niet wist, is dat indebuurt in februari 2016 is gestart als onderdeel van DPG Media, de uitgever van onder andere het Parool, de Volkskrant en het AD. Inmiddels zijn we actief in 33 steden (kijk maar eens hier) en we hebben ambitieuze groeiplannen!

Op de fiets naar je werk

Werken bij indebuurt Haarlem betekent werken op een prachtige plek op de Kleine Houtweg, het betekent schrijven over je eigen stad en over alle interessante nieuwtjes die je in je stad tegenkomt. En het betekent voor de commercieel redacteur schrijven over en voor de toffe Haarlemse ondernemers.

We kunnen je nog héél veel meer enthousiaste verhalen vertellen over hoe leuk het is om te werken voor indebuurt. Maar dat doen we liever in een livegesprek.

Live = leuker

Als jij nou even solliciteert op de voor jou meest aansprekende onderstaande vacature en je weet in je sollicitatie de juiste snaar te raken, dan zien we je binnenkort vast voor een livegesprek bij ons op de redactie.

Vraag je je af welke van de twee vacatures het best bij jou past? Bel even met redactiecoördinator Sylvia op 06-52832411 om te praten over de verschillen tussen de twee functies.

De vacatures

Community manager voor indebuurt Haarlem

Voor indebuurt Haarlem zijn wij op zoek naar een creatieve, ondernemende, online-savvy Community Man...

Commercieel redacteur voor indebuurt Haarlem/Noord-Holland

Voor indebuurt zijn wij op zoek naar een ervaren en creatieve, ondernemende, online-minded Commercie...