Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Zo mis je nooit meer leuke nieuwtjes over Haarlem

Door Dominique Michiels 13 augustus 2019

Haarlem is fantastisch, leuk, gezellig én er gebeurt van alles. Daar schrijven we op deze website maar al te graag over. Omdat jij vast ook verliefd bent op Haarlem, wil je natuurlijk geen enkel nieuwtje missen. Zo voorkom je dat!

Volg ons op Facebook

Op Facebook posten wij de hele dag door artikelen. Door ons te volgen, verschijnen nieuwtjes over nieuwe zaken in Haarlem, leuke lijstjes en nog veel meer interessante dingen in je tijdlijn. En handig: via Facebook is het heel makkelijk te reageren op onze artikelen. Volgen doe je hier.

Instagram

Ben je fan van heerlijke plaatjes van Haarlem? Dan moet je ons vooral op Instagram volgen. Hier delen we mooie foto’s, maar ook belangrijke nieuwtjes. In onze stories vragen we je mening over nieuwsverhalen, kun je ons vragen stellen en krijg je een kijkje achter de schermen! Volgen doe je hier.

Indebuurt als ‘app’ op je telefoon

Wil je met één druk op de knop op onze website terecht komen? Dat kan als je indebuurt Haarlem instelt als sneltoets op je telefoon. Hier lees je hoe dat moet.

Hotspotalert

Wil je de allereerste van je vrienden zijn die weet over dat nieuwe koffietentje, of die ene kledingzaak die naar Haarlem komt? Schrijf je dan in voor onze hotspotalert. Bij iedere aankondiging of opening van een nieuwe zaak in Haarlem, ontvang je een mailtje in je postvak. Scrol naar beneden om je in te schrijven!

Nieuwsbrief

Geen zin om eindeloos door alle tijdlijnen van je social media accounts te scrollen? Dan kun je toch op de hoogte blijven van de belangrijkste gebeurtenissen in Haarlem, dankzij onze nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in, en ontvang iedere dag óf elke dinsdag onze nieuwsbrief via de e-mail!

Meer over

Nieuws