Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Genomineerd voor Website van het Jaar: 5 redenen om op indebuurt te stemmen

Door Carin van der Meij 29 september 2020

Wat een eer: indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘nieuws’. Jij kan zorgen voor de kers op de taart door voor 16 oktober te stemmen. Hier zijn vijf redenen om op indebuurt te stemmen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

indebuurt brengt je op de hoogte

Nieuwe winkel in de stad? We zijn er als de kippen bij. Staan er grote werkzaamheden in het centrum op de planning? Op indebuurt lees je hoe het zit. Elke dag brengen we je met veel passie en liefde op de hoogte van het laatste nieuws van Haarlem.

Je leert de stad beter kennen

Als je indebuurt niet had gevolgd, dan had je ook niet geweten waarom deze klokjes ’s avonds klinken door het centrum. Of hoe onze stad eruit ziet vanaf de Overveense watertoren. De speurneusjes van indebuurt werken overuren om op zoek te gaan naar leuke feitjes over onze mooie stad.

indebuurt neemt je overal mee naartoe

Net als jij zijn we dol op Haarlem Culinair, Haarlem Jazz en de Kerstzang. Op Haarlemse evenementen zorgen wij ervoor dat we vooraan staan om alles voor je vast te leggen. Als je er niet bij bent, kun je op die manier toch meegenieten.

Al overtuigd?  Stem dan hier.

Never nooit een saai moment

Als je indebuurt volgt, is vervelen in Haarlem bijna onmogelijk. De ene na de andere uittip vliegt je om de oren. Wij selecteren elke week de leukste activiteiten die je niet wilt missen. Je zou er bijna keuzestress van krijgen.

Je leert mensen beter kennen

Door de interviews, die wij delen op indebuurt, leren Haarlemmers elkaar beter kennen. Want ken jij deze Haarlemse boer al of deze bekende Italiaanse ijsmaker? Ook door de gezamenlijke passies, irritaties en gewoontes van Haarlemmers te delen, voel je je verbonden met je stadsgenoten. Dat kan door middel van Haarlemse uitspraken, maar ook door haarlemmers die je geregeld tegenkomt tijdens het shoppen, op het terras of als je je stadsgenoten groet tijdens een wandelingetje door onze mooie stad.

Stem hier op indebuurt

Hebben we je overtuigd? Mooi! Breng dan voor 16 oktober je stem uit. Naast dat wij superblij zijn met jouw stem, maak je dankzij Emerce en Multiscope ook nog eens kans op een ‘Sonos PLAY:5’ of een cadeaubon van Bol.com t.w.v. €100,-. Dat noemen we nou een win-winsituatie.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws