Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Didi mogelijk de volgende die vertrekt uit Haarlem: uitstel van betaling voor kledingwinkel

Door Lisa Roozen 7 januari 2020

Voor wie geregeld shopt bij Didi in de Grote Houtstraat: dikke kans dat je binnenkort ergens anders moet winkelen. De kledingwinkel heeft uitstel van betaling gekregen, meldt RetailTrends. Ook de webshop is inmiddels uit de lucht. 

Na kledingwinkel Steps beginnen we 2020 meteen met een mogelijk nieuw faillissement. De mannen onder ons zegt ‘Didi’ misschien niets, daarom for your information: de damesmodezaak werd veertig jaar geleden opgericht. Al langer ging het niet zo goed met de keten, toch leek het in maart 2019 de goede kant op te gaan toen de keten met populaire conceptstores kwam aanzetten. Maar helaas: in de tweede week van januari kunnen de goede voornemens alweer de prullenbak in.

Didi

Zo verdwijnt Didi mogelijk uit het Haarlemse straatbeeld. De dameskledingwinkel zit al heel wat jaren in de Grote Houtstraat en in winkelcentrum Cronjé en heeft in totaal tachtig winkels en twaalf conceptstores in Nederland. Volgens RetailTrends is het nog niet duidelijk wat de gevolgen van de surseance zijn.

Winkels voorlopig open

Een medewerker van Didi bevestigt dat er sprake is van uitstel van betaling. ‘Hoe of wat’ is verder nog onduidelijk, maar de winkels van Didi blijven voorlopig open.

En dit krijg je te zien als je naar de webshop gaat:

didi
Foto: screenshot Didi.nl

Lees ook:

Steps en Promiss sluiten veel winkels en gaan online verder

Na Hudson's Bay verdwijnen weer twee ketens uit het straatbeeld; Promiss en Steps Althans, voor een ...

Ontzettend jammer: 9 x deze zaken gingen dicht in 2019

Het jaar zit er bijna op. Tijd voor ons om even terug te blikken en stil te staan bij de winkels, re...