Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Coronamaatregelen verlengd tot en met 28 april: ‘Sterk zijn voor jezelf en een ander’

Door Ilse Zoutewelle 31 maart 2020

Dit zag je al van ver aankomen: de coronamaatregelen worden verlengd tot en met 28 april. We moeten dus met zijn allen nog wat langer wegblijven van onze favoriete stekkies in Haarlem. “Kan wel janken. Maar goed, gezondheid gaat voor alles”, reageert Instagrammer Bren_Ba op het nieuws.

Alle maatregelen die zouden gelden tot 6 april, zijn nu verlengd tot en met 28 april. Dat betekent dus: thuiswerken, niet naar de kapper, het museum of uit eten. Daarnaast blijven scholen gesloten tot de meivakantie. Voor evenementen en sportwedstrijden verandert er niets: die zijn nog steeds tot en met 1 juni verboden. Het kabinet maakt in de week voor 28 april bekend of de maatregelen worden verlengd.

Maak geen plannen voor de meivakantie

We moeten er niet vanuit gaan dat alles na 28 april weer normaal is. “Maak vooral geen plannen voor de meivakantie”, benadrukte Mark Rutte in de persconferentie. Ook voor het paasweekend is het advies: blijf thuis en reis niet door het land.

Zo reageert Haarlem

Kortom: we moeten nog even volhouden. Wat vinden Haarlemmers hiervan?

View this post on Instagram

STERK ZIJN VOOR JEZELF EN VOOR EEN ANDER~ de basis van alle Rots en Water trainingen en tevens de basis om een wereldwijde Corona crisis onder controle te krijgen… Gezondheid staat voorop en daarom hebben we na de persconferentie van vandaag besloten GEEN nieuwe Rots en Water trainingen te starten dit schooljaar. We houden jullie op de hoogte van nieuwe data in schooljaar 2020-2021. Schrijf oktober 2020 vast met potlood in je agenda! Blijf gezond, blijf binnen en hopelijk tot snel! #rotsenwatertraining #traininggaatnietdoor #coronavirus #covıd19 #sterkvoorjezelf #sterkvooreenander #blijfgezond #stayhealthy #haarlem #haarlemcity #kidsproofhaarlem #bloemendaal #santpoort #heemstede #aerdenhout

A post shared by Blink trainingen (@blinktrainingen) on

Alles over corona in Haarlem

Lees meer:

De stand van zaken rond het coronavirus in Haarlem

Het coronavirus is hét gesprek van de dag in . De maatregelen die worden getroffen om het virus tege...

Meer over

Corona Nieuws