Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supersnel een betrouwbare oppas: zo regel je dat (met korting)

Aangeboden door Nanny Nina 17 oktober 2020

Een goede oppas is een godsgeschenk. Jij hebt een paar uur voor jezelf en de kinderen kan je met een gerust hart achterlaten. Bij Nanny Nina begrijpen ze hoe belangrijk dat is. Hier kies je voor een vaste babysitter, flexibele opvang of ze helpen je met een au pair. Wil jij ook geen oppasstress meer? Lees dan snel verder.

De tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok runnen samen het succesvolle oppas en au pair bedrijf Nanny Nina. Ze zijn ooit gestart met oppassers in Delft, waarna zij uitgegroeid zijn met babysitters in Amsterdam. Inmiddels hebben ze een landelijk oppasnetwerk met onder meer een vestiging in Haarlem. “We screenen iedereen die zich bij ons aanmeldt uitvoerig. Alleen betrouwbare, leuke en verantwoordelijke meiden of jongens die het tof vinden om met kinderen op pad te gaan komen door onze screening”, vertelt Jasmijn. Zo weet jij dat alleen de beste oppas voor jouw kinderen zorgt. “We bieden verschillende services aan. Je kunt kiezen voor flexibele opvang, een au pair of een vaste gastouder bij je thuis. Je kunt lid worden en een maandabonnement afsluiten, of ad hoc een oppas boeken.” Hoe dat precies werkt leggen we hieronder uit.

Hoe het werkt

Aanmelden werkt als volgt: je maakt een profiel aan op de website van Nanny Nina. “Hierin stel je jouw gezin voor”, aldus Jasmijn. “Je laat bijvoorbeeld weten hoeveel kinderen je hebt, welke huisdieren er zijn, wat je belangrijk vindt binnen je gezin en meldt eventuele sportclubjes van je kroost. Ook upload je een foto, zodat de babysitters een beeld hebben bij wie ze gaan oppassen. Vervolgens doe je een aanvraag voor flexibele opvang. Binnen twee uur stellen we een aantal meiden of jongens bij jou uit de buurt aan je voor.” Supersnel geregeld, dus!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: Nanny Nina

Vaste oppas

Zoek je een vaste oppas met vaste dagen, dan kan je hiervoor een aanvraag indienen. Dit kan zowel online als telefonisch bij jouw lokale city captain. Met een gastouder aan huis heb je zelfs recht op kinderopvangtoeslag. Daarnaast bespaart het je ritjes van- en naar de kinderopvang. Wat een luxe! “Dankzij het recht op kinderopvangtoeslag hoeft dit helemaal niet duur te zijn”, vertelt Jasmijn.

Au pair

Als je een drukke baan hebt, meerdere kinderen én een kamer over, kan een au pair dé oplossing zijn. Het is misschien on-Hollands, maar het heeft een hoop voordelen. Een au pair helpt bij de zorg van je kinderen en neemt huishoudelijke taken over. Nanny Nina kan je koppelen aan een au pair of kan je begeleiden als je zelf iemand hebt gevonden. Nieuwsgierig of dit wat voor je is? Lees er meer over op de website van Nanny Nina. Bij Indebuurt mogen we nu €100,- korting geven op je au pair aanvraag! Voer de code INDEBUURT in op de website van Nanny Nina en het wordt automatisch verrekend.

Gratis app

Nanny Nina heeft een gratis app ontwikkeld waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Boek jij een babysitter via deze app dan betaal je 49 cent per dertig minuten aan het bureau. Dit staat los van het uurloon wat je aan de oppas betaalt. Als je maar twee boekingen per maand hebt kan dit voordelig voor je uitpakken. Anders word je lid van Nanny Nina en betaal je €14,99 per maand. Dan mag je zo vaak als je wilt een betrouwbare oppas boeken. Ga jij voor een vaste gastouder aan huis dan gelden er weer andere bedragen. Belangrijk om dus goed uit te zoeken wat er bij jou precies past.

Ben jij enthousiast geworden en heb je geen zin meer in oppasstress? Download dan snel de app en kijk voor meer informatie op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nanny Nina. Meer over Nanny Nina ontdekken?

Nanny Nina

, Haarlem

Lees ook

Nanny Nina

Tweelingzussen Jasmijn & Lyla runnen nationale nannyservice – ook tijdens corona – vanuit Haarlem

Jasmijn en Lyla Kok zijn nog maar achtentwintig jaar jong, maar runnen nu al een succesvolle onderne...

Doen: hier kan je speelgoed doneren in Haarlem en omgeving voor Sinterklaas

Sinterklaas, wie kent 'm niet? Nou, er zijn genoeg kinderen in Nederland die van Sinterklaas geen ca...

Speels volgens local Patrick: ‘hier kan je heerlijk ravotten met je kids’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekj...

Heel Holland Bakt Kids begint vanavond & deze Haarlemmers doen mee

Fan van Heel Holland Bakt? Na zeven seizoenen mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de ...

Doen: Beleefweek tijdens herfstvakantie voor 25e verjaardag Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wist je dat het schitterende Nationaal Park Zuid-Kennemerland haar 25e verjaardag viert? Dat wordt g...

Kindertip voor de herfstvakantie: Cinekid Festival in de Filmschuur

Het valt te hopen dat tijdens de herfstvakantie de regen niet constant aanwezig is, maar mocht dat w...