Team indebuurt Haarlem

De redactie van indebuurt Haarlem zit midden in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Haarlem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Haarlem

De Persgroep Nederland BV
Gebouw INIT | indebuurt
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Haarlem

Dominique Michiels

Community Manager Dominique indebuurt Haarlem

Dominique is geboren en getogen Haarlemse. Ze is dol op koken, eten en uiteten gaan. Do(minique) is vaak te vinden in een van de vele lekkere restaurants die Haarlem kent. Het leukste aan Haarlem vindt zij dat het er gezellig druk is, maar nooit te druk.

E: [email protected]

T: 06-11620495

Dominique Leppink

Gastredacteur

Dominique verruilde tien jaar geleden Twente voor Haarlem. Ze werd direct verliefd op de stad tussen het strand en Amsterdam. Onder de indruk van de historie van de stad, loopt ze vaak te dwalen in de verschillende straatjes van de binnenstad. Zo ontdekt ze iedere keer weer iets nieuws. Sowieso is Dominique vaak in het centrum te vinden, ze is namelijk groot liefhebber van de Haarlemse horeca!