Het team

Team indebuurt Haarlem

De redactie van indebuurt Haarlem zit midden in Haarlem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Haarlem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Haarlem

indebuurt Haarlem Kleine Houtweg 109 2012 CE Haarlem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Haarlem

Roel Diender

Roel Diender

Community Manager

Roel komt oorspronkelijk uit het Brabantse Leende, maar deze bourgondische Brabo heeft al enkele jaren zijn hart verpand aan Haarlem. Je kan hem, met zijn zachte G, dan ook vaak vinden in een van de vele barretjes, restaurants en koffiezaakjes die deze stad rijk is. T: 06-21383975

Foto Romee

Romée Lagerveld

Commercieel Redacteur

Romée wilde als kind al graag in Haarlem wonen en inmiddels is dat gelukt. Een leuke baan en een Haarlemse eetclub verder heeft ze helemaal haar plekje gevonden in deze mooie stad. Je komt haar vast eens tegen in één van de gezellige winkelstraatjes of restaurants. T: 06-21428996

Gastredacteuren

Dominique Leppink

Gastredacteur

Sharon Wunsch

Gastredacteur

Ireen Verduijn

Gastredacteur

Franklin van der Erf

Gastfotograaf