Het team

Team indebuurt Haarlem

De redactie van indebuurt Haarlem zit midden in Haarlem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Haarlem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Haarlem

indebuurt Haarlem Kenaupark 17 2011MR Haarlem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Haarlem

Buurtbijdragers en freelancers

Femke van Lonkhuizen

Freelance redacteur

Charlotte Bijl

Charlotte viert dit haar tienjarig jubileum als inwoner van Haarlem. Je komt haar tegen op terrasjes, bij festiviteiten of struinend door haar favoriete wijk de Vijfhoek. Meestal herkenbaar aan een item met panterprint of een biertje in haar hand.

Catharina Abrahamse

Franklin van der Erf

Buurtbijdrager

In de afgelopen vijf jaar is er (bijna) geen Haarlems evenement voorbijgegaan of Franklin was erbij, gewapend met zijn camera. Als geboren Haarlemmer komt Franklin graag op de Haarlemse evenementen en hij wordt helemaal blij van een evenement met goede muziek en/of theater.

Stefanie Hollaar