Team indebuurt Haarlem

De redactie van indebuurt Haarlem zit midden in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Haarlem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Haarlem

DPG Media BV
Gebouw INIT | indebuurt
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Haarlem

Dominique Michiels

Community Manager Dominique indebuurt Haarlem

Dominique is geboren en getogen Haarlemse. Ze is dol op koken, eten en uiteten gaan. Do(minique) is vaak te vinden in een van de vele lekkere restaurants die Haarlem kent. Het leukste aan Haarlem vindt zij dat het er gezellig druk is, maar nooit te druk.

E: [email protected]

T: 06-11620495

Lisa Roozen

Community Manager

Lisa houdt van een drankje doen en winkelen in ‘de Gouden straatjes’, zoekt plekjes op met livemuziek, is gek op filosoferen en geniet van een boottochtje door de Haarlemse grachten. Het liefst eet ze elke dag poké bowls.

E: [email protected]

T: 06-12634364

 

Dominique Leppink

Gastredacteur

Dominique verruilde tien jaar geleden Twente voor Haarlem. Ze werd direct verliefd op de stad tussen het strand en Amsterdam. Onder de indruk van de historie van de stad, loopt ze vaak te dwalen in de verschillende straatjes van de binnenstad. Zo ontdekt ze iedere keer weer iets nieuws. Sowieso is Dominique vaak in het centrum te vinden, ze is namelijk groot liefhebber van de Haarlemse horeca!

Sharon Wünsch

Gastredacteur

Sharon is dol op reizen en houdt van actief bezig zijn in de natuur. Jarenlang was zij werkzaam als brandweerofficier in Kennemerland en daar draagt ze nog steeds graag een maatschappelijk steentje aan bij. Ook is ze de schrijfster van de kinderboekenserie ‘Brandee het brandweermeisje.’ Sharon woont in Hoofddorp, maar is veel in Haarlem te vinden. Ze vindt het een fijne stad met karakter en sfeer, maar niet te druk zoals Amsterdam.

Ireen Verduijn

Gastredacteur

Eigenlijk vond Ireen het altijd te zot voor woorden om je hele leven te wonen op de plek waar je geboren bent. Maar na dappere pogingen in andere steden, kon deze ras-mug er toch echt niet om heen: Haarlem is en blijft het leukst van allemaal. Groen in de buurt, zee en duin om de hoek, de gezelligste tradities en niet in de laatste plaats: alle andere Haarlemmers als je familie. Erbij horen is een voorrecht.

Franklin van der Erf

Gastfotograaf

In de afgelopen vijf jaar is er (bijna) geen Haarlems evenement voorbijgegaan of Franklin was erbij, gewapend met zijn camera. Als geboren Haarlemmer komt Franklin graag op de Haarlemse evenementen en hij wordt helemaal blij van een evenement met goede muziek en/of theater.