Het team

Team indebuurt Haarlem

De redactie van indebuurt Haarlem zit midden in Haarlem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Haarlem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Haarlem

indebuurt Haarlem Kenaupark 17 2011MR Haarlem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Haarlem

Roel Diender

Roel Diender

Community Manager

Roel komt oorspronkelijk uit het Brabantse Leende, maar deze bourgondische Brabo heeft al enkele jaren zijn hart verpand aan Haarlem. Je kan hem, met zijn zachte G, dan ook vaak vinden in een van de vele barretjes, restaurants en koffiezaakjes die deze stad rijk is. T: 06-21383975

Foto Romee

Romée Lagerveld

Commercieel Redacteur

Romée wilde als kind al graag in Haarlem wonen en inmiddels is dat gelukt. Een leuke baan en een Haarlemse eetclub verder heeft ze helemaal haar plekje gevonden in deze mooie stad. Je komt haar vast eens tegen in één van de gezellige winkelstraatjes of restaurants. T: 06-21428996

Buurtbijdragers

Dominique Leppink

Gastredacteur

Dominique verruilde tien jaar geleden Twente voor Haarlem. Ze werd direct verliefd op de stad tussen het strand en Amsterdam. Onder de indruk van de historie van de stad, loopt ze vaak te dwalen in de verschillende straatjes van de binnenstad. Zo ontdekt ze iedere keer weer iets nieuws. Sowieso is Dominique vaak in het centrum te vinden, ze is namelijk groot liefhebber van de Haarlemse horeca!

Ireen Verduijn

Gastredacteur

Eigenlijk vond Ireen het altijd te zot voor woorden om je hele leven te wonen op de plek waar je geboren bent. Maar na dappere pogingen in andere steden, kon deze ras-mug er toch echt niet om heen: Haarlem is en blijft het leukst van allemaal. Groen in de buurt, zee en duin om de hoek, de gezelligste tradities en niet in de laatste plaats: alle andere Haarlemmers als je familie. Erbij horen is een voorrecht.

Franklin van der Erf

Gastfotograaf

In de afgelopen vijf jaar is er (bijna) geen Haarlems evenement voorbijgegaan of Franklin was erbij, gewapend met zijn camera. Als geboren Haarlemmer komt Franklin graag op de Haarlemse evenementen en hij wordt helemaal blij van een evenement met goede muziek en/of theater.