Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi: Haarlemse Jesje maakt deurportretten

Door Romée Lagerveld 26 april 2020

Jesje Veling werkt normaal gesproken als portret- en eventfotograaf. Bij fotograaf William Rutten zag zij het idee om mensen tijdens de coronacrisis thuis, vanaf een afstand, te fotograferen. Jesje op Instagram: ”Ik dacht: dit is zo gaaf!! Laten we dit in Haarlem ook doen.” Inmiddels hebben er al heel wat mooie Haarlemse gezinnen en ondernemers een deurportret door Jesje mogen ontvangen. We delen er hieronder graag een paar met je. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Samen met haar dochtertje Teddie gaat Jesje wandelend op pad in Haarlem om mooie deurportretten te schieten. Lijkt het je ook leuk om jezelf of een ander vast te laten vastleggen? Stuur een DM via haar Instagram voor de mogelijkheden. En maak je vooral geen zorgen over de veiligheid of een lelijke deur. Jesje op Instagram:  ”We houden meer dan 1,5 meter afstand en zijn er maximaal 15 minuten. Oja laatste ding… er zijn veel mensen die zich ook tegen laten houden omdat ze vinden dat ze een lelijke voordeur hebben. Maar het gaat echt om die knappe koppen in de deur en niet om de deur zelf! Dus laat je daar echt niet door weerhouden. Juist alleen maar een mooier verhaal voor later om te kunnen vertellen.”

View this post on Instagram

Ik had dit toffe idee gezien bij @williamrutten en dacht: dit is zo gaaf!! Laten we dit in Haarlem ook doen. Dus Teddie en ik hadden vanmorgen de wandelschoenen aangetrokken en gingen wandelend door Haarlem langs alle mooie voordeuren en via de rustige straten die we kende om familieportretten te schieten bij bekende van ons. Zie hier 1 van de portretten die we vanmorgen vroeg maakte. We hebben er meer en er komen ook meerrr ook van ondernemers in de stad bij hun mooie zaken die nu half open zijn… dus als je het leuk vindt hou ons project in de gaten.♥️ Wanneer ik nu ook naar de foto kijk, blijf ik het zo’n bizar idee vinden dat er achter deze foto een heel groot verhaal zit wat geschiedenis zal worden. Blijft bizar! #voordeurshoot #quarantinelife #familie @enstijl #haarlem #fotograaf #portretfotografie #jesjevphotography #deurportretbyjesje

A post shared by Jesje Veling Photography (@jesjevphotography) on

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶