Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: Lisa, Community Manager bij indebuurt Haarlem

Door Lisa Roozen 20 juli 2019

Yes! Vanaf nu houd ook ik jullie hier op indebuurt Haarlem op de hoogte van alles wat er in Haarlem speelt. En dat vind ik maar al te leuk. Ik voel me zo op mijn plek in Haarlem; zelfs een prachtige reis door Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland heeft er niet voor gezorgd dat ik ergens anders (op de wereld) wil wonen!

Na het afronden van de studie Media, Informatie en Communicatie heb ik mijn backpack gepakt en ben ik de wijde wereld in getrokken. Een ervaring die me altijd bij zal blijven. Ik heb zoveel geleerd over mezelf (cliché), zoveel culturen ontdekt, interessante mensen ontmoet en ben terecht gekomen in hele leuke, grappige, vervelende en leerzame situaties. Inmiddels ben ik ruim een jaar terug in het Haarlemse en heb ik de hostels ingeruild voor een gezellig huis in de Vogelenbuurt, waar ik samen met drie huisgenootjes met veel plezier woon.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: indebuurt Haarlem, Thailand – Khao Ngon Nak Viewpoint

Inspiratie

Haarlem blijft me inspireren. En daarbij bedoel ik niet alleen de leuke festiviteiten die worden georganiseerd, maar dan heb ik het ook vooral over de architectuur, natuur, sfeer en de prachtige uitzichten vanaf DeDAKKAS bijvoorbeeld. Ook kent Haarlem een rijke geschiedenis, waar mijn oma veel over weet te vertellen. Of het in Haarlem nou vriest, sneeuwt of dat je er te maken krijgt met een hittegolf, het is en blijft de gezelligste stad die er is.

Favoriete spots

Heb ik je al uren niet teruggebeld of je nieuwste foto nog niet geliked? Geen paniek!
Kijk eerst eens of je me kunt vinden in Bar Boef, ik ben namelijk gek op shared-dining en spelletjes.

In het weekend start ik mijn dag graag bij Café Martinus voor een sapje of koffie en eindig ik mijn dag nog wel eens bij Fortuyn of in Café Stiel’s. Laatst heb ik trouwens een heerlijke Indonesische rijsttafel gegeten bij Café Samabe! Ik droom weg als ik voor de etalage van Kloffie sta en ik loop altijd even bij Episode naar binnen. Vanaf september hockey ik alweer zestien jaar bij Hockeyclub Haarlem en lijkt de stap naar de sportschool nog steeds zo groot, terwijl ik er bijna naast woon..

Tekst loopt door onder de foto

Foto: indebuurt Haarlem

Ook al ben ik met Dominique 24/7 op zoek naar interessante nieuwtjes, mysteries, plekken en de leukste Haarlemmers; we houden van verrassingen! Wil je iets met ons delen? Stuur ons een mailtje via [email protected]!

Lees ook:

Hotspotalert! Vanaf vandaag is Café Samabe geopend en zo ziet het eruit

Nog geen maand geleden is restaurant Bon Vivant uit het monumentale pand op de hoek van de Korte en ...

Michel (33) van Kloffie: ‘Onze klanten zijn eigenlijk gewoon vrienden van Kloffie’

Inmiddels kunnen wij wel zeggen dat de winkel Kloffie een begrip is geworden in Haarlem. Sinds 2014 ...
Dominique indebuurt Haarlem

Even voorstellen: Dominique, Community Manager bij indebuurt Haarlem

Het moment is eindelijk daar, ook Haarlem hoort bij de indebuurt-club en heeft een eigen indebuurt-p...