Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de winnaar van de valentijnslunch bij Meneer Frans

Door Redactie indebuurt Haarlem 12 februari 2020

Kaartje sturen, rozen kopen of samen naar de bios… Vrijdag 14 februari worden overal mensen verwend en in de watten gelegd door hun geliefde of geheime aanbidder. Want: Valentijnsdag. Eén persoon kan zijn liefde trakteren op een romantische valentijnslunch die helemaal niets kost. Namelijk de winnaar van onze winactie. En dat is…

Bij Meneer Frans kun je in een supergezellige sfeer ontbijten en lunchen. Eén persoon kan er op valentijnsdag extra romantisch lunchen. En nog gratis ook. Want wij mochten een lunch voor twee personen weggeven in een winactie. Uit alle inzendingen is de winnaar geselecteerd. En dat is:

  • Dylan de Vries

Gefeliciteerd! Houd je mailbox in de gaten om te zien hoe je je prijs kunt verzilveren.

Altijd op de hoogte

Niet gewonnen? Niet getreurd, houd deze site in de gaten. We geven regelmatig leuke prijzen weg in winactie. En je wilt natuurlijk sowieso graag alles weten over Haarlem. Ook daarvoor kun je terecht op indebuurt.nl/haarlem. Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en dan ben je altijd als eerste van alles op de hoogte:

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Haarlem. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Meer over Meneer Frans ontdekken?

Meneer Frans lunch

Geopend09:30 - 18:00

Gedempte Oude Gracht 90-92 / Klein Heiligland 8, Haarlem

Bekijk meer:lunch