Hommes & Swarte

Vitaliteitsconcepten en coaching

Hommes & Swarte leefstijlcoaching
Hommes & Swarte | foto: indebuurt Haarlem

Staat bekend om

  • Powerwalken
  • Leefstijlcoaching/ leefstijlcheck
  • Energieboost

Over Hommes & Swarte

Met onze unieke leefstijlprogramma’s helpen wij onder andere bij het krijgen van inzicht in je slaap-, voedings- en beweegpatronen. Ook kijken wij naar stressoren die invloed hebben op jouw mentale welzijn. Met behulp van kleine aanpassingen op de verschillende gebieden kom jij tot een vitaal en energieker leven.

Kom met ons Power Walken!

Power Walking is een laagdrempelige effectieve manier om in beweging te komen. Je bouwt conditie op. Het is een ideale manier om vet te verbranden en af te vallen. Zo werk je aan je algehele gezond. Daarnaast werkt Power Walking verbindend. Tijdens het lopen kan je contact maken met andere deelnemers. Als afwisseling op het lopen doen wij kracht- , balans- en stretchoefeningen. Ook enthousiast? Meld je direct aan voor een gratis proefles!

Boost je Energie

De energieboost is een investering in jezelf met een grote impact. In korte tijd krijg je meer energie, met een lange termijn effect!  In 8 weken krijg je inzicht in jouw persoonlijke energiebronnen. Met behulp van individuele coaching en workshops in groepsverband kom je tot jouw eigen energieplan. Alle facetten die bijdragen aan een gezond en energiek leven komen aan bod. Denk hierbij aan veerkracht, beweging, voeding, ontspanning, slaap, stressvermindering en jouw relatie tot de omgeving. Meld je direct aan voor eerst volgende boost!

Heb jij toch die stok achter de deur nodig? Kies dan een coachingstraject voor meer verdieping.

Staat bekend om

  • Powerwalken
  • Leefstijlcoaching/ leefstijlcheck
  • Energieboost

Artikelen van Hommes & Swarte

Artikelen over Hommes & Swarte

Ga naar “Van stoomkoker tot bijzettafeltje: 7 x de beste Haarlemse aanbiedingen”

Van stoomkoker tot bijzettafeltje: 7 x de beste Haarlemse aanbiedingen