Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe leuk! Hier shop je hippe mondkapjes voor volwassenen én kinderen

Aangeboden door Haydon Brett 10 augustus 2020

Mondkapjes zijn in het openbaar vervoer al langer verplicht, maar in Amsterdam en Rotterdam moet je er nu ook een dragen op drukke plekken. Loop jij nog steeds door Haarlem met een wit wegwerpexemplaar? Hoog tijd om een wasbaar mondkapje aan te schaffen dat wel lekker zit én er ook nog eens tof uitziet! Waar je zo’n mondkapje scoort, vraag jij je af? Bij Haydon Brett: het merk dat is opgericht door Sem Bosveld (17). Extra leuk: in de webshop vind je sinds kort ook toffe mondkapjes voor kinderen.   

Als je iedere dag veel aandacht besteedt aan je outfit, is het wel zo leuk om een mondkapje te dragen dat erbij past. Gelukkig vind je in de webshop van Haydon Brett mondkapjes in heel veel verschillende kleuren en met allerlei printjes. Van kek panterprintje tot stijlvol ruitjespatroon; het is allemaal mogelijk. Extra leuk: de collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe designs. Kun je jouw verzameling mooi blijven aanvullen!

Tekst gaat verder onder de foto

Haydon Brett mondkapjes
Foto: Lotte Hesseling

Beter voor het milieu

Met zo’n tof mondkapje van Haydon Brett doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook het milieu. Wegwerpmondkapjes die je maar één keer kunt gebruiken zijn niet erg duurzaam, maar de mondkapjes van dit merk zijn wasbaar (met de hand of in de wasmachine op maximaal 30 graden) en dus onbeperkt te gebruiken.

Dát zit lekker!

Stel, je hebt een hele lange treinreis voor de boeg; dan wil je natuurlijk wel gewoon lekker kunnen ademen. Gelukkig kan dat ook met de Haydon Brett mondkapjes. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van honderd procent katoen. De gekozen stof is bovendien niet té dik, waardoor je een stuk comfortabeler kunt ademen dan bij een synthetisch materiaal. Je kunt de mondkapjes met elastiekjes achter je oren plaatsen, zodat ze goed en comfortabel blijven zitten.

Filters die je kunt vervangen

Koop je een mondkapje bij Haydon Brett, dan krijg je daarbij standaard een PM2.5 filter meegeleverd. Het advies is om het filter tweewekelijks te vervangen om de werking te blijven garanderen. Je kunt de filters in setjes van minimaal vijf stuks bijkopen in de webshop.

Doe mij zo’n hip mondkapje

Zie jij jezelf al helemaal paraderen met zo’n hip mondkapje op? Via de webshop van Haydon Brett kun je direct jouw favoriet(en) bestellen. De mondkapjes zijn te bestellen per stuk (€11,95) en in pakketjes van drie of vijf stuks. Koop je er meer dan één, dan krijg je korting. Bestellingen van meer dan €29,95 worden gratis verzonden.

Lees ook

haarlem algemeen klokhuisplein

Regels in de horeca aangescherpt: ‘we doen wat ons gevraagd wordt’

We moeten ons aan meer regels gaan houden als we naar een terras, restaurant of kroeg willen. Eerder...

Nieuwe corona-update: aantal besmettingen in Haarlem loopt op

Het aantal geregistreerde coronabesmettingen loopt landelijk verder op. Het RIVM heeft zojuist nieuw...

Hoe cool: Schalkwijkers mogen €70.000 zelf besteden om hun wijk te verbeteren

Dat is tof; met het project Schalkwijk aan Zet mogen inwoners van Schalkwijk zelf €70.000 aan gemeen...
SUPmission suppen Haarlem

SUPPEN in Haarlem: bij deze 6 plekken kun je terecht, van SUPyoga tot cursussen

SUPPEN - oftewel Stand Up Paddling - is een grote trend in Haarlem. En dat is niet zo gek, want je k...

8 x restaurants in Haarlem met bizar hoge reviews op Google

Ah, restaurant reviews. Sommige mensen bepalen liever zelf of ze iets lekker vinden of niet, andere ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haydon Brett. Meer over Haydon Brett ontdekken?