Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Help je ons? We zoeken een Haarlems bruidspaar

Door Dominique Michiels 17 november 2018

Er was eens een bruidspaar dat op 1 september trouwde in het stadhuis op de Grote Markt. Maar nu is het bruidspaar spoorloos.

Waarom we ze willen vinden?

Dit bruidspaar is heel speciaal voor een aantal Haarlemse ondernemers. Op 1 september zagen zij namelijk de prachtige trouwauto van het bruidspaar op de Grote Markt staan en besloten er een illustratie van te maken (Pauline Baartmans om precies te zijn). De illustratie werd opgenomen in een kalender met meerdere kleurrijke voertuigen.

Wie trouwden er in deze auto?

Als dank voor de inspiratie willen de makers graag het kersverse bruidspaar een exclusieve print van de illustratie op A3-formaat aanbieden, mooi voor aan de muur in hun liefdesnestje. En ze geven ze ook nog de verjaardagskalender en kaartenset. Dat vinden wij natuurlijk supertof, dus helpen we graag met deze zoektocht.

Laat het ons weten

Als je weet welk bruidspaar op 1 september in deze trouwauto rondreed, laat het ons dan weten via een mailtje of via Facebook. Dan geven wij dat weer door! Ook goed om te weten: de eerste tip die naar het bruidspaar leidt, wordt op passende wijze beloond.