Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alles behalve een Kenau: deze 7 Haarlemse schoonheden staan in de FHM500

Door Roel Diender 22 mei 2020

De FHM500 is een jaarlijkse lijst met daarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Wij zijn benieuwd welke Haarlemse schoonheden er dit jaar instaan!

De 500 dames uit online lijst van For Him Magazine werden door middel van stemmen van de lezers van het tijdschrift gekozen. Wij hebben uitgezocht welke Haarlemse schoonheden daar tussen staan en hen voor jou op een rijtje gezet. Zijn we iemand vergeten? Tip ons hier, dan voegen we haar nog toe.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Annelien Winters

Annelien Winters | Foto: Instagram

Deze Haarlemse schone zet zich in voor jongeren die hun toekomstdromen najagen. Dat doet ze door ze te koppelen aan bedrijven die graag met deze gedreven jongeren werken. Bij Annelien zit de schoonheid dus zeker niet alleen van buiten!

Bobbie Bodt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat leven we in een bizarre tijd! Ik vind het best lastig om nu content te posten, want wat schrijf je op? Wat is er nu op dit moment belangrijker dan gezondheid? Daarom heb ik ook best even over deze tekst nagedacht. Zoals velen van jullie inmiddels wel weten ben ik vorig jaar gestart met een campagne voor Colgate en heb ik destijds volmondig ja gezegd omdat ik de insteek heel bijzonder vond: wat maakt je gelukkig en wanneer voel je je zelfverzekerd. Iedere maand stond ik even stil bij wat voor mij belangrijk is, wat me gelukkig maakt en waar ik zelfverzekerd van wordt. Aan het begin van de campagne ging het vooral over mijn tanden (ik heb namelijk heel wat beugels en een kaakoperatie moeten ondergaan om dit gebit te krijgen, zie eerste posts voor het hele verhaal). Mijn mond en mijn lach, daar ben ik heel blij mee. Maar de campagne dwong ook om verder te kijken en zodoende besefte ik me iedere maand weer hoe dankbaar ik mag zijn met mijn leven en de dingen die ik mag doen. Gedurende dit jaar heb ik met mezelf afgesproken om ook na de campagne maandelijks een moment te pakken om stil te staan bij de dingen die me blij maken en die voor mij belangrijk zijn. En juist nu, in deze tijd houd mij dat op de been. Ja het is klote dat we die reis niet mogen maken, kunnen dansen in de kroeg of die ene klus niet doorgaat. Maar ik probeer iedere dag te denken aan wat ik wel heb, zoals mijn lijstje vandaag: de mooie mensen om me heen (die ik nu dan even via facetime zie), het geluid van de vogels ’s ochtends vroeg en een schoongemaakt huis. Anyway, wat kan een jaar snel voorbij gaan! En zo ook deze tijd!!⁣ ⁣ *Oh en mocht je het jezelf afvragen, ja ik heb een heel jaar lang met deze tandpasta gepoetst, vind het namelijk wel zo eerlijk om niet zomaar iets te promoten. En hij mag blijven! #Colgatemaxwhite #colgateexpertoriginal #colgatesmileon #partner #besafe @colgatenederland

Een bericht gedeeld door Bobbie Bodt (@bobbiebodt) op

Okay, Bobbie komt uit Arnhem en woont tegenwoordig in Amsterdam, maar ze heeft ook een tijdje in Haarlem gewoond en mag daarom in deze lijst. Je kan haar in actie zien op het Youtube-kanaal Concentrate of via haar instagram.

Debbie Dhillon

De in Haarlem geboren Debbie Dhillon is opgegroeid en woonachtig in Alkmaar. Maar doordat ze geboren is in Haarlem heeft ze recht op een plaats in deze lijst. In haar 25 jaar heeft ze al heel wat gedaan, zo was ze kandidate bij Holland’s Next Top Model en deed ze mee aan Miss India Holland. Daarnaast organiseert ze de ‘Moeder Aan Moeder markt’, een tweedehands baby/kinderbeurs in Alkmaar.

Dorien Rose Duinker

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stop de lockdown. Dit gaat de verkeerde kant op & niks heeft bewezen dat de lockdown tegen verspreiding helpt. Het is ongezond, onmenselijk & landen waar ze dit niet hebben gedaan zijn de cijfers vaak zelfs minder. Ben bang voor ‘n opstand & de meeste raken alles kwijt. Waarom is na 70 jaar gebruik van hydroxoychloroquine, zink en antobioticum azytromycine opeens verboden nadat artsen wereldwijd dit medicijn hebben gebruikt bij C-patiënten & fantastische resultaten hebben geboekt? Waarom moeten we wachten op ‘n vaccin van Gates, ‘n man zonder medische achtergrond die de meeste niet vertrouwen & waar geld verdienen over de bevolking ‘n duidelijk doel & groot verdien model is? Waarom worden grootste der aarde beter van deze crisis, terwijl de rest eraan onderdoor gaat? Waarom leven we in ‘n politiestaat & worden kritische vragers als complotgekken neergezet & permanent verwijderd van social media? Vrijheid van meningsuiting is verdreven & we mogen alleen dingen aannemen van mensen die ons van begin af aan bang hebben gemaakt & voorgelogen hebben met modellen & voorspellingen die de hele wereld plat hebben gelegd? Mensen worden hierdoor tegen elkaar opgezet & je kan mensen niet verplichten tot ‘t nemen van ‘n vaccin van ‘n man die talloze doden op z’n geweten heeft in Afrika & Azië dmv toedienen van vaccins? Hoe kan de grondwet worden veranderd zonder keuze van ‘t volk? Een 1,5 meter economie is geen optie & wij willen geen slaven worden van de wereld elite & hun snode plannen. Waarom lijkt onze minister als ‘n marionette alleen maar te doen wat de dubieuze, corrupte mensen achter de nieuwe wereld orde willen? Wat is er van de vrije wil van de mens over? Wat gebeurd er met de nu al 820 miljoen mensen die met honger naar ‘bed’ gaan door de consequenties van de wereldwijde lockdown? Wij willen liefhebben, samen zijn zonder 1,5 meter restricties, reizen, onze dromen kunnen waarmaken, de waarheid horen zonder bangmakerij in het belang van het uitvoeren van dubbele agenda’s, ‘n vrij volk zijn zoals we waren & geen nieuw normaal, want dat is absurd & die gedachtes maken me diep ongelukkig & ongerust.

Een bericht gedeeld door 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧 𝐑𝐨𝐬𝐞 (@dorienrose) op

Deze bezige bij werd in Haarlem geboren, maar groeide op in Hong Kong. Daar belande ze op haar vierde levensjaar in het theater en is daarna nooit meer uit de schijnwerpers verdwenen. Ze verscheen op meer dan zestig tijdschriftcovers en speelde verschillende rollen in, onder andere, Gooische Vrouwen en Moordwijven.

Irene Hin

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@johnnycash

Een bericht dat is gedeeld door @ irenehin op

Deze countryzangeres is geboren in Haarlem en heeft tot haar negende in Aerdenhout gewoond. Ze heeft meegedaan aan The Voice en werkt nu als part-time model en horecamedewerkster in Amsterdam. Sing on, Irene!

Janouk van Beek

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sun’s out – Bump’s out #32weeks #pregnant

Een bericht gedeeld door J A N O U K // V A N // B E EK (@janoukvanbeek) op

Janouk is een fotomodel die al heel veel van de wereld heeft gezien. Ze woont in Haarlem met haar partner Mitchell Bakker en is in verwachting. We wensen je alle liefde en geluk toe met elkaar!

Krystl Pullens

Krystl is geboren in Santpoort-Noord en heeft stevig aan de weg getimmerd. Zo won ze in 2011 een Edison voor Beste Nieuwkomer en was ze in 2014 te zien in Expeditie Robinson waar ze de finale haalde. Een powervrouw die heel wat meer in haar mars heeft dan alleen haar uiterlijk.

Lees ook:

Klein maar fijn: 11 x de kleinste woningen die te koop staan in Haarlem

Klein maar fijn, deze uitspraak horen we vaak en dat is ook logisch, het is namelijk op zeer veel ma...

Shopaholics opgelet: Haarlem Shopping Night wordt verschoven

Het jaarlijkse terugkerende fenomeen Haarlem Shopping Night wordt dit jaar, in verband met de maatre...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶