Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo zorgt Huize van Wely ervoor dat jij een fantastische paasbrunch op tafel zet

Aangeboden door Huize van Wely 4 april 2020

Het is bijna Pasen! Ben jij van plan om een heerlijke paasbrunch op tafel te zetten? Dan hebben wij goed nieuws: Huize van Wely heeft speciaal voor Haarlem, Heemstede, Amsterdam én Noordwijk een bezorgservice in het leven geroepen. Ook voor de delicate producten zoals taarten en grote chocolade paaseieren.

“We vinden het belangrijk dat mensen blijven genieten. Juist nu”, vertelt Joost Rotteveel, directeur van Huize van Wely. De patisserie bezorgt dagelijks taarten, truffels, macarons, koeken, bouchées, paas-artikelen en nog veel meer. “We willen onze klanten die nu niet het huis uit kunnen toch kunnen bedienen.”

Paasstol

De paasstol mag tijdens eerste en tweede paasdag natuurlijk niet ontbreken. Als je het Joost vraagt, vind je de lekkerste paasstol natuurlijk bij Huize van Wely. “Er komt zoveel ambacht bij kijken”, vertelt hij trots. De patissier maakt de stol met rozijnen, krenten, walnoten, gekonfijte sinassnippers, bigarreaux en sukade, kardemom, kaneel en zachte amandelspijs, bestrooid met amandelschaafsel. Loopt het water je al in de mond?

Tekst gaat verder onder de foto’s

Bezorgservice

Behalve luxe en leuke chocolade eieren, truffels, bouchées en paastaarten, bezorgt Huize van Wely ook confiture, hagelslag, koek en hartige hapjes voor het paasontbijt of de paasbrunch. Hoe deze bezorging in zijn werk gaat? Laat jezelf verrassen door alle lekkernijen die de patisserie op de website heeft staan. Klik aan wat je lekker vindt, vul je gegevens in en betaal online. De chauffeur bezorgt je pakket aan de deur, belt aan, doet een aantal stappen achteruit en jij hebt alle producten in huis voor een heerlijke paasbrunch. Lees hier meer over de bezorgservice.

Omdat jij dit artikel leest heb je extra geluk. Als je de kortingscode BS-P203-H gebruikt in het online winkelwagentje, hoef je geen bezorgkosten te betalen.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Verras iemand die je lief hebt

Je kunt al het lekkers bij jezelf laten bezorgen, maar dat kan natuurlijk ook bij iemand die je lief hebt en nu misschien niet of minder ziet. Denk aan je oma die alleen thuis zit of die collega die in haar eentje vanuit huis moet werken. Of misschien komt er wel een verjaardag aan en laat je als verrassing een taart bezorgen! Net even dat extraatje.

Joost: “Huize van Wely is de beste patissier van Nederland. Er valt zóveel te ontdekken! Gun jezelf een heerlijk Pasen en blijf genieten, vooral nu.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huize van Wely. Meer over Huize van Wely ontdekken?

Huize van Wely chocolaterieën

Zijlstraat 95, Haarlem

Bekijk meer:chocolaterieën