Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marleen kookt voor drukke Haarlemse ouders: ‘we bezorgen het gratis thuis’

Aangeboden door MarleenKookt 22 augustus 2020

Als ouder weet Marleen als geen ander hoe hectisch doordeweekse avonden met het gezin kunnen zijn. Voorzie je drukke avonden? Plan dan gemakkelijk vooruit, eenmalig of voor meerdere dagen. Met MarleenKookt helpt ze je graag om jouw spits zo ontspannen mogelijk te organiseren.

Met haar verse en gezonde maaltijden – die je alleen hoeft op te warmen – neemt ze het hele wat-eten-we-vandaag-gedeelte graag van je over. Dit zorgt voor minder stress en geeft jou meer tijd voor je gezin en jezelf! Ze heeft uiteraard ook vegetarische en veganistische gerechten. Ben je nieuwsgierig naar wat ze de komende weken kookt? Bekijk hier haar menu. Wat denk je van een heerlijke tajine met olijven, een Franse kippensoep of veggie Khao Pad Thai?

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: MarleenKookt

Bestellen en bezorgen wanneer het jou uitkomt

Marleen: “Je hebt onze elektrische bakfietsen vast wel eens voorbij zien komen. Hiermee bezorgen we mijn verse maaltijden in porseleinen schalen bij je thuis – gratis en op een door jou gekozen tijdstip. Porselein staat niet alleen mooi op tafel, je zet het ook zo in de oven of magnetron én het bespaart een hoop afval. Elke werkdag verras ik je met een nieuw menu dat ik twee weken vooruit plan. Zo kun jij je agenda erop afstemmen. Voorzie je drukke avonden plan dan gemakkelijk vooruit, eenmalig of voor meerdere dagen. Bedenk je ‘s morgens vroeg dat koken die avond niet uitkomt, dan kun je nog tot 11.00 uur ‘s ochtends bestellen voor die dag. En veranderen de plannen, dan pas je je bestelling net zo makkelijk weer aan. Appeltje-eitje! We werken niet met een abonnement, dat geeft jou de flexibiliteit die je nodig hebt, je zit nergens aan vast!”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Marleen Kookt

Probeer nu met €5 korting

Nu de scholen weer zijn begonnen, is het een goed moment om jouw avondspits thuis aan te pakken en stressvrij te organiseren. Daarom geeft MarleenKookt je als indebuurt-lezer een korting van €5 op je eerste maaltijd. Een hoofdgerecht heb je overigens al vanaf €11,85. Gebruik tot en met vrijdag 4 september de code IDBH5  bij je bestelling.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MarleenKookt. Meer over MarleenKookt ontdekken?

MarleenKookt kookstudio’s

Gerard Schaepstraat 6, Amsterdam

Bekijk meer:kookstudio’s