Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstdiner aan huis: zo tover je gemakkelijk een feestelijk viergangendiner op tafel

Aangeboden door MarleenKookt 10 december 2019

December is een drukke maand met veel etentjes en vrienden en familie die op bezoek komen. Wil je met de feestdagen die uurtjes zwoegen in de keuken voorkomen? Je kunt supermakkelijk en snel een feestelijk luxe viergangen kerstdiner bestellen met één klik op de knop. Wij vertellen je meer over MarleenKookt en haar kerstmenu.

MarleenKookt: nieuw in Haarlem en omstreken

MarleenKookt sinds kort ook in Haarlem en omstreken. De maaltijden van Marleen zijn hét gezonde alternatief als je zelf niet altijd tijd hebt om te koken, maar toch graag een gezonde maaltijd op tafel zet voor jou en je gezin. Elke werkdag kookt ze met haar keukenteam een nieuw menu met andere gerechten. Je kunt kiezen uit vlees, vegetarisch, klassiekertjes of voor- en nagerechten. Deze seizoensgerechten variëren van Libanese kip tot panna cotta en van caponata met pasta tot ouderwets draadjesvlees. In de speciale kindergerechten zitten véél verstopte groenten. Handig!

Tekst loopt door onder de foto’s

Foto: MarleenKookt
Foto: MarleenKookt
Foto: MarleenKookt
Foto: MarleenKookt
Foto: MarleenKookt
Foto: MarleenKookt
Foto: MarleenKookt

In porselein, dus zo op tafel

Je bestelt je maaltijden alvast vooruit voor de week of in de ochtend voor 11.00 uur. De maaltijden worden bezorgd in porseleinen schalen. Dat staat niet alleen leuk op tafel, het bespaart ook nog eens een hoop afval. Je warmt de maaltijden zelf op in de oven of magnetron. Op elektrische bakfietsen worden de maaltijden bij je thuisbezorgd in een groot deel van Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal en Aerdenhout.

Speciaal kerstmenu

Ook met kerst kun je genieten van de gerechten van Marleen. Speciaal voor de kerstdagen staat er een luxe viergangendiner op het menu en ook een vegetarische variant. Wij beginnen te watertanden, want ook deze gerechten variëren van een stoof van bospaddenstoelen tot een bloedsinaasappel amandelcake. Jummie!

Voor kinderen kookt Marleen een apart, extra toegankelijk, menu. Zo heeft iedereen een passend menu en kun jij tijd doorbrengen met je vrienden of familie aan tafel. Je kunt het diner tot en met 20 december bestellen via onderstaande button. Het wordt bezorgd op dinsdag 24 december. Eet smakelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MarleenKookt. Meer over MarleenKookt ontdekken?

MarleenKookt kookstudio’s

Gerard Schaepstraat 6, Amsterdam

Bekijk meer:kookstudio’s