Hoppatee! DeDAKKAS heeft een Entree Award binnengesleept

Door Dominique Michiels 27 november 2018

Ooit gehoord van de Entree Awards? Deze prijzen worden ieder jaar uitgereikt aan horecazaken en hotels die nieuw zijn geopend of een metamorfose hebben ondergaan. De Entree Awards hebben een behoorlijke reputatie (in dit geval positief, dus) en daarom zijn we trots dat DeDAKKAS in de prijzen is gevallen!

Entree Magazine, een horecablad dat iedere maand verschijnt, reikt ieder jaar de Entree Awards uit. Een vakjury van tien horecaprofessionals heeft alle nieuwe horecazaken en hotels onder de loep genomen. Maandag 26 november werden de winnaars van 2018 bekend gemaakt.

Dare Devil concept

DeDAKKAS was genomineerd in de de categorie Dare Devil. Daarin worden gedurfde en verrassende horecaconcepten genomineerd die dienen als inspiratiebron voor de industrie. De initiatiefnemers van deze concepten zijn eigenwijs, durven een risico te nemen en kijken buiten de gebaande paden.

Foto: indebuurt Haarlem
Foto: indebuurt Haarlem
Foto: indebuurt Haarlem

Winnaar DeDakkas

DeDAKKAS, de unieke rooftop hotspot die dit jaar open ging in Haarlem, is winnaar geworden in de categorie ‘Dare Devil’. De jury noemt de zaak ‘een gedurfd horecaconcept met mooie duurzame toekomstplannen’. Entree is vooral te spreken over het enthousiasme van de initiatiefnemers Jeroen Spek, Dennis de Waart en Victor van Veelen die dit jaar via crowdfunding DeDAKKAS op de zesde etage van een Haarlemse parkeergarage realiseerden: “Ondanks de nodige tegenslagen leidden hun durf en doorzettingsvermogen tot een project met een heldere visie en de bouw van een bijzonder transparant pand met gewaagde architectuur.” Mede door hun vastberadenheid gelooft de jury in hun duurzame toekomstplannen, zoals het aanleggen van een moestuin waar etensresten uit het restaurant worden gebruikt als compost.

Bekijk hier alle winnaars van de Entree Awards 2018.

Dakkas Haarlem

Jeroen van DeDAKKAS: ‘Ons doel? Van de lelijkste plek van Haarlem, de mooiste maken!’

Het is je vast niet ontgaan dat Haarlem een eigen rooftop hotspot heeft gekregen. Maar wist je dat D...

Meer over DeDAKKAS ontdekken?

DeDAKKAS biologische restaurants

Nu gesloten09:00 - 00:00

De Witstraat 1A, Haarlem

Bekijk meer:biologische restaurants