Hé cheers! Bij dit Mexicaanse restaurant is de zomer al begonnen

Aangeboden door Popocatepetl 3 april 2019

Na een stormachtige winter zijn we eindelijk weer toe aan het voorjaar. Zonnebrillen, korte broeken en lekker zonnebaden op het terras… Wij kunnen niet wachten! Bij Popocatepetl kun je je alvast helemaal in zomerse sferen wanen. Wij vertellen hoe!

Mexicaans genieten

In de gezellige huiskamer van Popocatepetl waan je je even op vakantie in het zonnige Mexico. (Mexííííícooooo!) Je vindt dit restaurant aan de Riviervismarkt in hartje centrum. Bij Popocatepetl kun je genieten van heerlijke specialiteiten zoals nacho’s, taco’s, Mexicaanse burgers en nog veel meer lekkers. Voor de zoetekauwen valt er ook genoeg te smullen: wat dacht je van churro’s of chocolademoussetaart? JAM!

Drankjes op het terras

Bij een goede fiësta hoort natuurlijk een lekker (alcoholisch) drankje. Popocatepetl heeft een overvolle drankkaart, met Mexicaanse speciaalbiertjes, wijntjes en natuurlijk cocktails. Een blik op de cocktailkaart: Margarita’s en Pina Colada’s. Yes, we like Pina Colada’s. En als je niet caught get in de rain, kun je lekker plaatsnemen op het zonnige terras aan de Riviervismarkt. Natuurlijk zijn er ook binnen genoeg gezellige plekjes om te zitten.

Beeld: Popocatepetl
Beeld: Popocatepetl
Beeld: Popocatepetl
Beeld: Popocatepetl

Nu ook voor de lunch

Vanaf deze maand is Popocatepetl ook open voor de lunch. Je hoeft dus niet tot de avond te wachten om je honger naar tortilla’s te stillen, maar je kunt dagelijks al vanaf 12.00 uur in het restaurant terecht. Naast tortilla’s staan er ook broodjes met bijvoorbeeld chorizo en pulled pork op het menu. Of je kunt gaan voor de gebakken eieren – Mexican style. Volop opties voor gezonde en lekkere lunches dus. Laat die zomer maar vast beginnen!

Lees ook:

6 x Haarlemse zaken waarvan niemand weet hoe je de naam uitspreekt

Spreek je Diga op z'n Italiaans uit, of toch op z'n Hollands? En hoe spreek je tongbreker Popocatepe...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl. Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl lunch

Gesloten12:00 - 00:00

Riviervismarkt 1-3, Haarlem

Bekijk meer:lunch