Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Haarlem

Aangeboden door FÏNLEY 12 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Haarlem op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Café Colette

Dit gezellige café op de Oude Groenmarkt laat je door het interieur, de menukaart met Franse gerechten en teksten op de muur voelen alsof je in Parijs bent. Op een relaxte zondagmiddag kun je bij Café Colette binnen een drankje drinken. Op de kaart staat namelijk FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt die fijne middag helemaal compleet.

Toujours

Deze Urban Frenchy Bistro is vrij recent in een nieuw jas gestoken. Net als voorheen kun bij Toujours na een zondag slenteren door het centrum weer even tot rust komen onder het genot van warme shrimp croquettes en een bruisende FÏNLEY Bitter Lemon. Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer vroeg op je werk moet verschijnen!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Jopenkerk

Dit voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem staat ook wel bekend als het walhalla voor zondag-middag-borrels met familie en vrienden. Door het rood met goude interieur krijg je bij binnenkomst een warm gevoel. Wil je even geen alcohol? Dan zou je een heerlijk verfrissende FÏNLEY kunnen bestellen. Het proosten met een bubbeltje is wel zo gezellig, toch?

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶