Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je (w)eten: 3 x de lekkerste gerechten van Popocatepetl

Aangeboden door Popocatepetl 1 juni 2019

Een hapje eten buiten de deur, is dat ook één van jouw favoriete hobby’s? In Haarlem heb je veel mooie plekken om lekker te eten, waaronder Popocatepetl. Wij vroegen de werknemers van dit Mexicaanse restaurant naar hun favoriete gerechten van de kaart. En we hebben ook een leuke kortingsactie voor jullie in petto! 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De favoriet van David

Beeld: Popocatepetl

De favoriet van David, de floormanager, is een klassieker met een twist: de taco pulled pork. Op deze taco zit rode ui, chipotle mayonaise, mexicana en pulled pork. Smullen! Het gerecht kost €5,50.


Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Gesloten12:00 - 00:00

Riviervismarkt 1-3, Haarlem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

De favoriet van Patricia

Beeld: Popocatepetl

Patricia is ook floormanager bij Popocatepetl en haar favoriete gerecht is the Mexican burger. Wat zit hierop? Een burger van MRIJ rundvlees, guacamole, bacon, salsa roja en cheddar. Dit alles zit op een lekkere maisbol. De hamburger wordt geserveerd met zoete aardappelfriet en chipotlemayonaise. Hmm… ons maagje begint al te knorren.

 

De favoriet van Danique

Beeld: Popocatepetl
Beeld: Popocatepetl

De favoriete van bedrijfsleider Danique is de popo-bowl. Dit de Mexicaanse variant op de pokébowl. In je kom vind je sla, rode rijst, mais, bonen, rode kool en pico de gallo. Leuk aan dit gerecht is dat je zelf toppings toe kunt voegen. Bijvoorbeeld pulled pork, gamba’s, zalm, queso fresco en een dressing naar keuze. De bowl bestel je voor (vanaf) €10,00.

Kortingsactie:

Wil jij ook eens een lekkere lunch bij Popocatepetl proberen? Dan hebben we een fijn extraatje voor je! In de maand juni en juli krijg je tot 17.00 uur een gratis glas wijn bij je lunch, op vertoon van dit artikel. Hé cheers! 

Lees ook dit artikel:

Hé cheers! Bij dit Mexicaanse restaurant is de zomer al begonnen

Na een stormachtige winter zijn we eindelijk weer toe aan het voorjaar. Zonnebrillen, korte broeken ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶