Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben jij al geweest? 7 x dit is waarom je naar Peppernuts in Haarlem wilt gaan

Aangeboden door Peppernuts 9 oktober 2020

De dagen worden korter, de temperaturen lager en langzaam maar zeker vallen de bladeren weer op de grond. Misschien heb je nog geen zin in de herfst, maar toch brengt dit seizoen iets fijns met zich mee: we mogen weer ongegeneerd kruidnoten en pepernoten eten! Sinds kort haal je deze lekkernij in verschillende soorten en maten bij Peppernuts in Haarlem. Nog niet geweest? Wij vertellen waarom je daar zeker even langs moet.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Je mag vrijwel alles proeven

Foto: Peppernuts Holland

Goed om te weten: bij Peppernuts vind je minstens dertig soorten kruidnoten, allemaal voorzien van overheerlijke smaakjes en swirls. Je zou er bijna keuzestress van krijgen! Daarom krijg je bij Peppernuts de kans om op je gemakje én coronaproof alle kanshebbers te testen. Zo weet je zeker dat je met jouw favo soort(en) naar huis gaat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Peppernuts. Meer over Peppernuts ontdekken?

Peppernuts

Gesloten10:00 - 18:00

Grote Houtstraat 24, Haarlem

Je koopt hier pepernotenbier, -likeur en een -bittertje

Foto: Peppernuts Holland
Foto: Peppernuts Holland

Al die kruidnoten wil je natuurlijk wegspoelen met wat vloeibaars. En wat is toepasselijker dan een pepernotenbier, een pepernotenlikeur of zelfs een pepernotenbittertje? Wij zien het wel gebeuren! Lekker om zelf te proberen of als schoencadeautje voor volwassenen.

Ze hebben de tofste taaitaaipoppen

Foto: Peppernuts Holland

Taaitaaipoppen saai? Niet als het aan Peppernuts ligt! In de winkel in Haarlem vind je zowel mannelijke en vrouwelijke varianten, die ook als stelletjes te koop zijn. Stel ze zelf samen: vrouw-vrouw, man-man of man-vrouw.

Ze verkopen smaken die je nog niet kent

Foto: Peppernuts Holland

Hoewel de welbekende kruidnoot met melkchocolade nooit gaat vervelen, is het soms leuk iets anders te proeven. Peppernuts komt met heel verrassende smaken die we nog niet kenden, zoals café noir, espresso, blueberry, splitje (ja, echt van het ijsje!) en kirsch. Maar ook chocolate chip, chocolate kokos en chocolate caramel zijn uiteraard te koop in de winkel in Haarlem.

Je regelt hier een heel kruidnotenontbijt

Foto: Peppernuts Holland

Ben je zelf enorm fan van kruidnoten of wil je een ander verrassen? Wij hebben het perfecte idee: stel een compleet kruidnotenontbijt samen. Bij Peppernuts vind je alles wat je nodig hebt: bak kruidnotenbrood, beleg deze met de kruidnotenpindakaas of bestrooi het met mini-kruidnootjes. To top it all off serveer je ook nog wat yoghurt met kruidnotengranola en de dag kan niet meer stuk.

Lekker veel kruidnoten per zakje

Foto: Peppernuts Holland

Grote kans dat jij meestal sneller de bodem van de zak tegenkomt dan je in eerste instantie hoopt. Helemaal niet erg én superherkenbaar. 😉 Extra fijn van Peppernuts: alle zakken kruidnootjes zijn gevuld met maar liefst 250 gram van deze lekkernij.

De winkels zijn gewoon supergezellig

Foto: Peppernuts Holland

Ga vooral eens langs bij Peppernuts Haarlem om niet alleen kruidnoten, maar ook de sfeer te proeven in de gezellige winkel. Al het personeel is enorm aardig en helpt je graag met jouw kruidnootgerelateerde vraagstukken. Bonuspunt: je mag alles proeven, behalve het bier dan. 😉

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶