Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je niet missen: concerten van Waylon, Alain Clark en Martijn Fischer in ons eigen Haarlem

Aangeboden door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem 6 november 2019

Niks is leuker dan meeblèren op (oer-Hollandse) hits, toch? Goed nieuws: bij de Stadsschouwburg én in de Philharmonie staat een aantal concerten op de planning waar je precies dát kunt doen. Zo kun je naar het concert van de 3JS, zingt Martijn Fischer hits van André Hazes en zijn er nog een paar kaarten voor het concert van Waylon verkrijgbaar!

Bekijk hier alle theaterconcerten in de Stadsschouwburg en de Philharmonie.

Martijn Fischer als André Hazes

Zie je het al voor je? Een zaal vol mensen die ‘Zij gelooft in mij’ meezingen? Dat zorgt gegarandeerd voor kippenvel. Na in een film én een musical over André Hazes te hebben gespeeld, tovert Martijn Fischer op zaterdag 14 december de Stadsschouwburg om tot een gezellige ruimte met feestmuziek en levensliedjes.

Met het thema ‘Kleine jongen’ zal hij samen met een liveband verschillende liedjes spelen. Meer info? Klik op de oranje button onder aan de pagina.

Nieuwe hits van de 3JS

Deze Volendamse band, die inmiddels al meer dan 10 jaar bestaat, heeft onlangs een nieuw album gelanceerd met een paar supertoffe nummers. Jan, Jaap en Robin spelen hun hits op de akoestische gitaar en treden op zaterdag 7 maart in de Philharmonie op. Leuk weetje trouwens: Robin begint dan wel niet met een J, maar zijn tweede naam is Johannes!

Tekst loopt door onder de video

Veel meer toffe concerten

Maar dat is nog niet alles. Op 14 november laat John Williams (ja, die presentator en acteur!) je een hoop R&B Old Skool hits horen tijdens zijn theatervoorstelling in de Stadsschouwburg. Daarnaast treedt singer-songwriter Michael Prins op 16 november in de Philharmonie op en hoor je daar ook Memphis Maniacs met allemaal bekende nummers in verschillende stijlen, maar dan op 28 maart 2020. En als klap op de vuurpijl: er zijn nog een paar tickets te bemachtigen voor de shows van Alain Clark op 13 november en Waylon op 25 januari 2020 in de Philharmonie. Dus.. waar wacht je nog op?

Meer informatie over de theaterconcerten vind je hier of door op de onderstaande oranje button te klikken.

Lees ook

Liggend luisteren naar Einaudi en colleges van Mart Smeets: deze toffe dingen kun je doen in Haarlem

In de Philharmonie worden niet alleen maar klassieke concerten gegeven; er is véél meer te doen. Den...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Meer over Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem ontdekken?

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem theaters

Wilsonsplein 23 / Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Bekijk meer:theaters