Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtip: help je favoriete Haarlemse kroeg met deze online pubquiz

Door Roel Diender 21 mei 2020

Nog even wachten en we mogen weer, regels in acht nemende, op een van de vele Haarlemse terrassen zitten. Tot die tijd moeten we het nog doen met online pubvertier, zoals deze online benefietquiz, waarmee je jouw favoriete Haarlemse café steunt.

Op zaterdag 23 mei wordt de tiende editie van de online benefietquiz georganiseerd. Met deze quiz kan je jouw favoriete café een financieel steuntje in de rug geven. Je kan zelf bepalen welk bedrag je doneert, en welk café die donatie in ontvangst neemt. Het café of restaurant dat je wil steunen ontvangt op maandag een overzicht met al haar ontvangen donaties van de afgelopen week, dus zij weten ook heel snel wat voor bedrag zij hebben ontvangen.

Quiz

De online benefietquiz wordt op zaterdag 23 mei om 20.00 uur voor de tiende keer georganiseerd. In totaal zijn al 2.279 horecalocaties door de quiz gesteund, zijn er al 22.757 antwoordformulieren nagekeken, zijn er 37.334 donaties geregistreerd en is er in totaal al €548.076 gedoneerd. En als jouw favoriete kroeg niet tussen de locaties staat, kan je die altijd aanmelden. Heb jij dit weekend zin in een gezellige pubquiz, dan kan je je hier aanmelden. Veel plezier!

Lees ook:

Versoepeling coronamaatregelen: ‘blij om weer te kunnen knippen, maar puzzelen over de praktische uitvoering’

De professionele schaar kan volgende week door de te lange lokken van Haarlemmers. Het kabinet heeft...

Haarlem vs. de rest van Nederland: zoveel huis krijg je voor hetzelfde geld

Aan wonen in Haarlem hangt een prijskaartje. Wij gingen met behulp van Funda op onderzoek uit: wat k...

Meer over

Doen Nieuws