Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Speurtocht door het heelal en een toffe voorstelling: dit wil je zéker doen met de kids

Aangeboden door Internationaal Theater Amsterdam 12 december 2019

Het is bijna kerstvakantie en dat betekent dat het tijd is om leuke dingen te doen met het gezin. En laten wij nou net een heel leuk uitje tippen, waarbij je je in het heelal bevindt. Huh, heelal? Ja! Wij vertellen je meer.

Het staat bekend om het beroemde meesterwerk van Mozart: De Toverfluit. Waar het bij Mozart vooral draaide om de muziek, draait het in het Internationaal Theater Amsterdam om een voorstelling waarin je een reis maakt door de tijd. Met een mix van klassieke muziek, rap, dans en theater wordt de theaterzaal omgetoverd tot het universum en wordt je meegenomen in het verhaal van een ruimteprins en prinses door het oneindige heelal. Een waar muziektheatersprookje dus!

Op reis door het heelal

En de voorstelling is nog niet alles. Je kunt voor én na de voorstelling zelf genieten van een hapje of een drankje en je kinderen loslaten in het ‘heelal’. De kinderen kunnen namelijk meedoen met een speciale speurtocht door de foyers van het gebouw. Het universum heeft de kinderen namelijk nodig bij het onderzoek tussen zon en maan, want er moet een aantal problemen opgelost worden… Spannend!

Theatervoorstelling De Toverfluit speelt van 25 december 2019 tot 5 januari 2020 in Amsterdam. Bekijk hier alvast wat je te wachten staat:

Tekst loopt door onder video

De Alternatieve Nachtmis

Ook kerstavond kun je vieren bij Internationaal Theater Amsterdam. In de theaterkathedraal kun je op dinsdagavond 24 december ‘De Alternatieve Nachtmis’ bezoeken. In deze muzikale voorstelling zal er door verschillende gasten, onder andere Stephanie Louwrier, Marjolijn van Kooten en Raquel van Haver, teruggeblikt worden op de hoogte- en dieptepunten van 2019. De avond wordt gepresenteerd door Jörgen Tjon a Fong.

Voor tickets en meer informatie kun je terecht op de website van het Internationaal Theater Amsterdam of klik op onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Internationaal Theater Amsterdam. Meer over Internationaal Theater Amsterdam ontdekken?

Internationaal Theater Amsterdam theaters

Leidseplein 26, Amsterdam

Bekijk meer:theaters