Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nikki: ‘Met onze outdoor & coronaproof teamuitjes in Haarlem leg je weer écht contact’

Aangeboden door BeachEvents.nl 16 september 2020

Mis jij het contact met je collega’s, sportteam, familie of vriendengroep ook zo? Goed nieuws: BeachEvents.nl laat dit jaar de outdoorevents langer doorlopen. Ook breiden ze uit met nieuwe uitjes vol interactieve coronaproof  contactmomenten, zoals Bikes, Boats & Castles: een leuke tocht met sloepjes en fatbikes langs het Spaarne.

Nikki Sewalt van BeachEvents.nl: “We zien een enorme stijging in aanvragen voor events uitgevoerd in de maanden september, oktober en november. Vandaar dat de outdoorevents worden uitgebreid met events die passen bij dit jaargetijde. Ook zullen de events tot en met november doorlopen in plaats van eind oktober.”

Zo kun je kiezen voor een gave Escape Nature tour door de Kennemerduinen, jezelf onderdompelen in de Formule 1 met een Grand Prix E-chopper experience óf gaan voor het nieuwe evenement Bikes, Boats & Castles.

Bikes, Boats & Castles

Tijdens dit uitje verzamelt men bij de ‘Molen de Adriaan’ in Haarlem. Van hieruit gaat de helft van de groep te water in sloepjes. Per sloep gaan er zes personen (in plaats van de twaalf personen die normaal op een sloep passen) coronaproof op weg. En geen zorgen: wanneer het te koud wordt, kan er worden overgestapt op overdekte rondvaartboten.

Tekst loopt verder onder de foto

Slot Heemstede | Foto: BeachEvents.nl

De andere helft van de groep begint de tocht met elektrische E-bikes of E-choppers. Hen staat een mooie route vol opdrachten te wachten. Beide tochten brengen de groepen naar ‘Slot Heemstede’. “Op deze prachtige locatie zijn vele activiteiten mogelijk. Dit kan variëren van helemaal zen worden met onze mindlounge tot workshops over thuiswerken en anderhalvemeter teambuildingactiviteiten. Natuurlijk is een gezamenlijke lunch of diner ook mogelijk”, legt Nikki uit. “Na afloop ruilen de groepen om, zodat je aan het eind van de dag gevaren én gefietst hebt.”

Unieke contactmomenten

Nikki benadrukt het doel van deze activiteiten: “We willen graag unieke contactmomenten realiseren. Mensen hebben bijvoorbeeld lang genoeg thuisgewerkt zonder echte contactmomenten. Deze momenten moeten nu extra speciaal zijn met een unieke belevenis om deze zo lang mogelijk in gedachte te houden en zo die belangrijke binding van collega’s of teamgenoten te behouden.”

Op BeachEvent.nl vind je behalve de Bikes, Boats & Castles tour nog veel meer coronaproof uitjes in (de omgeving van) Haarlem, dus neem vooral even een kijkje en vraag gerust naar de mogelijkheden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BeachEvents.nl. Meer over BeachEvents.nl ontdekken?

BeachEvents.nl

Gesloten09:00 - 17:30

Papentorenvest 8, Haarlem

Lees ook

Laatste kans om 2 x een heerlijk Haarlems borrelpakket te winnen

Een plank op tafel zetten met heerlijke kaasjes, olijven en andere heerlijkheden: wie houdt er niet ...
Filmset

Figuranten in Haarlem gezocht voor nieuwe Videoland-serie

Heb jij jezelf altijd al eens willen terugzien op de beeldbuis? Dan is dit je kans! Videoland is bez...

Het eerste outletcentrum van de randstad opent vlakbij Haarlem & zo gaat het eruit zien

Shoppen in outletcenters en malls in Amerika zit er voorlopig niet in, maar des te leuker dat er vla...

Okrah startte een basketbalvereniging in Haarlem: ‘Het is echt een community’

Clubs en verenigingen in Haarlem zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de plekken waa...

Handig: Hier kan je in omgeving Haarlem een coronatest laten doen

Het coronavirus is helaas nog geen verleden tijd, dus moeten we nog altijd alert blijven op anderen ...