Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liggend luisteren naar Einaudi en colleges van Mart Smeets: deze toffe dingen kun je doen in Haarlem

Aangeboden door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem 27 september 2019

In de Philharmonie worden niet alleen maar klassieke concerten gegeven; er is véél meer te doen. Denk bijvoorbeeld aan yoga’en op het podium of kennis opdoen tijdens een aantal theatercolleges. Nieuwsgierig naar wat er nog meer bij Philharmonie te doen is? Lees dan even verder.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Yoga in Concert

Foto: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

’s Ochtends yogales op het podium van de Grote Zaal met livemuziek van Iris Kroes op harp en Jan Kuiper op gitaar: beter kun je je zondag als yogaliefhebber niet beginnen. Elke yogales in een reeks van vijf heeft een ander thema.

Zo worden er op 27 oktober mooie songs gecombineerd met meditaties en op zondag 17 november doet gitarist Digmon Roovers van The Five Great Guitars mee. Zondag 2 februari 2020 staat er een ‘XL les’ inclusief lunch na afloop op de planning. Zondag 29 maart 2020 staat in het teken van Colours of India en op 19 april 2020 worden de Sounds of George Michael gecombineerd met meditaties op de adem, de stilte en yogahoudingen. Zo word je heerlijk mindful in de Philharmonie. Meer info en tickets vind je hier.

Trance Classique

Foto: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

We liggen allemaal wel eens op bed of op de bank te luisteren naar muziek. Maar heb je dat ook wel eens op een matje in een prachtige zaal gedaan? In de Grote Zaal van de Philharmonie kun je tijdens een ligconcert op vrijdag 18 oktober genieten van de prachtige pianomuziek van Einaudi; denk hierbij onder andere aan de soundtracks van de film Intouchables. En op 20 maart spelen Carel Kaayenhof en Jeroen van Veen o.a. muziek van Piazolla en Philip Glass. Zo beleef je muziek op een unieke manier. Op deze pagina vind je meer info en tickets.

Op de koffie bij…

Foto: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Op zondag 19 januari en zondag 5 april 2020 geven musicalsterren een speciaal muzikaal kijkje in hun leven en carrières. Omdat je bij de Philharmonie op de koffie bent, mag de koffie mee de zaal in én krijg je een tafeltje met zoete lekkernijen. Yum! René van Kooten, Vajèn van der Bosch, Freek Bartels en Renée van Wegberg zijn al te gast geweest in eerdere edities. Wie tijdens de editie van 5 april in het middelpunt staat, is nog een verrassing. Lees hier meer.

Theatercolleges

Foto: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Op 16 januari 2020 geeft Haarlemmer Mart Smeets – wie kent hem niet? – een college over topprestaties en teambuilding. Je zult deze man zeker weleens hebben gehoord op de radio of televisie. Op een bijzondere manier deed hij verslag van zo’n beetje alle grote sportevenementen. Ook schreef hij een groot aantal boeken, waaronder over de Olympische Spelen. Wat je ook van hem vindt, zijn verhalen zijn áltijd mateloos interessant om naar te luisteren. Check deze pagina voor meer informatie en tickets.

Proefles

Foto: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Gek op eten? Kijk dan vooral even of de proefles van culinair journalist en alleseter Joël Broekart iets voor jou is. Joël gaat op 11 april uitgebreid in op de basissmaken en vele aroma’s en je kunt ook veel proeven. Je krijgt namelijk een proefbox met ingrediënten, waarmee geëxperimenteerd zal gaan worden met smaak. Meer info vind je hier.

En nog veel meer!

Dacht je dat dit alles was? Dat heb je mis! Er zijn nog veel meer leuke dingen te zien, horen en beleven in de Philharmonie. Het volledige programma vind je op de website van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Meer over Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem ontdekken?

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem theaters

Wilsonsplein 23 / Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Bekijk meer:theaters
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶