Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haarlemse carnavalsfanaten opgelet: wij zoeken jou!

Door Kim te Woerd 21 februari 2020

In Haarlem kom je dit weekend niet veel hossende carnavalsvierders tegen. Doodzonde, vindt Hans Goes. Hij heeft dit jaar een heus carnavalsfeest in het Patronaat én de kleinste carnavalsoptocht allertijden georganiseerd in onze stad.

Voor iedereen die z’n verkleedkleding al bijna van zolder gaat halen hebben we slecht nieuws: zowel het carnavalsfeest als de optocht is afgelast.

Onvoldoende belangstelling

Wij spraken organisator Hans Goes. “Er lijkt in Haarlem onvoldoende belangstelling te zijn voor een heerlijk carnavalsfeest. Daarom hebben we moeten besluiten, om de verliezen enigszins te beperken, om de show af te lassen.” Super jammer! Het leek ons wel leuk om dit weekend flink te hossen in het Patronaat.

Gezocht: Haarlemse carnavalsfans

Gelukkig geeft Hans niet op! “Wij zijn van mening dat het concept voor het feest dat wij voor ogen hadden (en nog steeds hebben) uniek in zijn soort is. We gaan ons inzetten om een club, vereniging of groep vrienden te vinden om dit volgend jaar samen mee te maken. Ook het Patronaat gelooft in het concept!”

Wij dachten: we helpen Hans een handje. Dus ken of ben jij óók zo’n fan van carnaval en wil je dat er in Haarlem meer aandacht aan dit fantastische feest besteed wordt? Laat het ons weten door een reactie achter te laten op Facebook of door een mail te sturen naar [email protected].

Carnaval in het zuiden

Kun jij niet wachten tot volgend jaar? Voor een flink carnavalsfeestje kun je het beste in Brabant zijn. In steden als Den Bosch, Breda en Eindhoven gaat het gegarandeerd helemaal los.

Lees ook:

9 x hier kun je nog wel tot in de late uurtjes feesten in Haarlem

In Haarlem ben je helemaal aan het juiste adres voor een gezellige borrel of een hapje te eten. Maar...
Bier foto Unsplash

Deze drie Haarlemse cafés staan in de Café Top 100 2019

De Misset Horeca Café Top 100 van 2019 werd op maandag 18 november gepresenteerd en guess what? Maar...

Guus runt Kokonoches én Café Koops: ‘Er komt sowieso een grote reünie’

Het runnen van twee succesvolle horecazaken in zo'n mooie stad als Haarlem; dat is vast de droom van...

Meer over

Doen