Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Partypeoples opgelet! Het Pannenkoeken Paradijs geeft een feest en dat wil je echt niet missen

Aangeboden door Pannenkoeken Paradijs 30 april 2019

De meeste Haarlemmers zullen wel bekend zijn met Het Pannenkoeken Paradijs. Of je er nu zelf bent geweest om een heerlijk pannenkoekje te eten, of om je kids lekker te laten spelen. Sinds kort heeft deze geliefde Haarlemse plek een nieuwe eigenaar en daarom kun je binnenkort naar een tof feest!

Grand Opening

Op 11 mei kun je naar de Grand Opening van Het Pannenkoekenparadijs. Dit is niet zomaar een feest, nee: er staan behoorlijk wat leuke artiesten op de planning! Ben je een fan van Hollandse hitjes? Dan is dit helemaal jouw ding.

Tijdens dit feest zullen namelijk een heleboel leuke artiesten op gaan treden, bijvoorbeeld: Wesly Bronkhorst, Frank van Etten, Yves Berendse, Leo Nardell, en Robert Leroy. Het feest wordt gepresenteerd door Gaston Starreveld en Yves Barendse.

Tickets

Voor het feest zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, deze kosten €20,- per stuk. Wil je deze avond helemaal optimaal beleven en jezelf trakteren op een VIP-behandeling? Dan kun je een een special ticket kopen van €100,- per stuk. Hierbij zit onbeperkt (sterke) drank, bittergarnituur, snacks en toegang tot het gastendeck met zitplaatsen inbegrepen. Het feest duurt van 20.00 tot 01.00 uur. Kaartjes kun je kopen in het restaurant.

Tekst gaat door onder afbeelding

Beeld: Het Pannenkoeken Paradijs
Beeld: Het Pannenkoeken Paradijs
Beeld: Het Pannenkoeken Paradijs
Beeld: Het Pannenkoeken Paradijs

Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem

Natuurlijk kun je deze zomer ook weer gewoon lekker komen eten of spelen bij het Pannenkoeken Paradijs. Op de kaart staan – natuurlijk – pannenkoeken, maar ook lekkere broodjes en salades. Terwijl jij lekker op het terras van het zonnetje zit te genieten, kunnen je kids zich lekker uitleven in het klimtoestel, op de trampolines of in de zandbak. Voor oudere kinderen is er ook een grote speelkelder met tafelvoetbal, air-hockey, een playstation en andere leuke dingen. Genoeg om zoet mee te zijn!


Meer over Pannenkoeken Paradijs ontdekken?

Pannenkoeken Paradijs pannenkoekenrestaurants

Geopend12:00 - 21:00

Reinaldapad , Haarlem

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

Lees ook:

Leuk volgens local Mandy (38) : ‘Bij het Pannenkoeken Paradijs hebben ze lekkere pannenkoeken… en rosé!’

Mandy komt oorspronkelijk uit Limburg maar woont alweer heel wat jaartjes met haar gezin in Haarlem-...