Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van burger tot healthy bun; deze lunchgerechten bij Popocatepetl Haarlem wíl je proeven

Aangeboden door Popocatepetl 27 augustus 2019

Een bammetje kaas, een puntje met hagelslag… Soms wil je wel eens iets anders dan wat je broodtrommeltje schaft. Iets bijzonders. Daarom hebben wij een lekkere tip voor je: Popocatepetl The Mexican aan de Riviervismarkt. Wij spiekten even op hun menukaart en daar zagen we allerlei lekkers… 

Popocatepetl

Om restaurant Popocatepetl kun je als Haarlemmer natuurlijk niet heen. Dit restaurant bevindt zich midden in het centrum en heeft ook nog eens een eigen terras. Grote kans dus ook, dan je hier al wel eens bent wezen eten. Op de menukaart vind je taco’s, burrito’s, nacho’s en ander lekkers.

Tekst gaat door onder afbeelding. 

Beeld: Popocatepetl
Beeld: Popocatepetl

Lunch bij Popo

Maar wist je, dat je bij Popocatepetl ook heel erg lekker kunt lunchen? Sinds dit voorjaar is de zaak namelijk elke dag al vanaf 12.00 uur geopend. Je kunt dan dus aanschuiven voor allerlei smaakvolle en bijzondere lunchgerechten. Bijvoorbeeld Melts, een Mexicaans 12-uurtje, een clubsandwich, burger of juist een healthy bun.  Jam!

Drankje erbij

Als je na de lunch niet meer achter je bureau hoeft aan te schuiven maar kunt genieten van een vrije middag, kun je er natuurlijk ook meteen een lekkere cocktail bijnemen. Ook daarvan heeft Popocatepetl er genoeg in de aanbieding. Als het zonnetje schijnt kun je lekker op het terras zitten en met slecht weer geniet je gewoon binnen in de zaak van zomerse sferen. Hoe dan ook: hier zit je goed!


Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Geopend12:00 - 22:00

Riviervismarkt 1-3, Haarlem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

Lees ook:

Dit wil je (w)eten: 3 x de lekkerste gerechten van Popocatepetl

Een hapje eten buiten de deur, is dat ook één van jouw favoriete hobby's? In Haarlem heb je veel moo...

Hé cheers! Bij dit Mexicaanse restaurant is de zomer al begonnen

Na een stormachtige winter zijn we eindelijk weer toe aan het voorjaar. Zonnebrillen, korte broeken ...