Deze 5 leuke dingen kun je dit weekend doen in Haarlem

Door Dominique Michiels 14 maart 2019

Attentie, attentie! Het weekend staat op het punt te beginnen. Wij herhalen: het weekend staat op het punt te beginnen. En men, daar hebben wij zin in! Speciaal voor jou hebben wij vijf uitjes op een rijtje gezet die jij dit weekend kunt doen in Haarlem.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Shake ya bootie

Houd jij er wel van om te schudden met die billen? Trommel dan al je vrienden op want op 16 maart kun je bij Patronaat los tijdens De Danshal. Dj’s draaien er de hele avond dancehall, soca en reggeatunes.

Praktische info

Het feestje is 18+ en duurt van 23.00 tot 04.00 uur. Tickets vanaf €8,50 bestel je hier.

Quiztime

Ben jij niet vies van een potje quizzen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Dit weekend is er weer een pubquiz in de Lichtfabriek. Haal je slimste matties erbij want met een team van minimaal vier en maximaal zes personen kun jij de pubquizkampioen van Haarlem worden.

Praktische info

De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur en de quiz start om 20.00 uur. Inschrijven doe je hier en kost €15,- per team.

St. Patrick’s Day

Dit weekend is het St. Patrick’s Day. Nu vieren we dat in Haarlem natuurlijk niet echt, maar bij The Wolfhound wel! Heel het weekend is het daar feest met groen bier, groene shotjes én live muziek.

Praktische info

Op zaterdag 16 maart treedt om 22.00 uur Pink Vibe op en op zondag 17 maart om 17.00 uur Boxin’ The Vox en om 21.00 uur De Bende. Toegang is gratis.

All-in!

Noemen ze jou ook wel dé pokerkoning? Dan is dit jouw moment om te shinen. Dit weekend kun je namelijk meedoen aan het Open Nederlands Kampioenschap Poker in Haarlem. Ook als je (nog) geen pokerkoning bent, kun je gerust meedoen. Het toernooi is namelijk ook bedoeld om onervaren pokerspelers kennis te laten maken met live pokeren. De vorige kampioen speelt nu internationale toernooien, just saying.

Praktische informatie

Iedereen van 18 jaar en ouder met of zonder pokerervaring mag meedoen. Deelname kost €12,50 en je kunt je hier inschrijven. Het pokertoernooi begint om 19.30 uur bij Voetbalverenging sv DIO.

NLdoet

In heel Nederland worden de handen vrijwillig uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet op 15 en 16 maart. Wil jij ook even wat karmapunten scoren? In Haarlem en omgeving zijn allerlei vrijwilligersklussen te doen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

5 x superleuke vrijwilligersklussen in Haarlem tijdens NLdoet

In heel Nederland worden de handen vrijwillig uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet op 15 en 16 maar...

Lees ook

Let op! Er rijden dit weekend geen treinen tussen Haarlem en Leiden

Het is weer zover: een bericht waar treinreizigers niet altijd even vrolijk van worden. Vanwege werk...

Beerpong-kings opgelet! Je kunt meedoen aan een beerpong toernooi

We weten allemaal: iedere vriendengroep heeft een beerpong-master in hun midden. Wie van jouw vriend...

Foodies opgelet! Alle foodfestivals van Haarlem in 2019 op een rij

Wij Haarlemmers zijn dol op eten. Daarom hebben we ook zoveel lekkere restaurants, zijn we uitgeroep...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt