Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Haarlem

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Haarlem. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Schermloos eropuit

Foto: Pixabay

Weg met die beeldschermen en andere digitale apparaten. Wat dacht je van een heerlijke wandeling in de natuur op zondagmiddag? Er is zóveel moois te zien in en om Haarlem. Bekijk deze wandelspots maar eens. Warm aankleden, want het wordt wel koud, maar het zonnetje gaat ook zijn best doen. En dan na afloop lekker rozig worden met een hapje en drankje.

Borrelen bij Meneer Frans

©Yourlittleblackbook.me

Heb je geshopt in de stad met vriendinnen? Dan is het fijn om te ontspannen bij Meneer Frans tijdens een lekkere lunch of zondagmiddagborrel. Op de kaart staan verschillende borrelhapjes, flammküchen uit de Elzas én FÏNLEY. Dit is een fris drankje met een subtiel bittertje in de smaken Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dansen op de hits van Billy Joel

Foto: indebuurt Haarlem

Billy Joel, wie kent ‘m niet? Heb jij een broer, zus, tante, vriend of vriendin die helemaal gek is van deze artiest? Op zondagmiddag 17 november kun je in Patronaat van 15.00 tot 19.00 uur meezingen met ‘The Pianoman’ en losgaan op ‘Only the good die young’, tijdens een ware Billy Joel Experience. Hij treedt zelf niet op, maar de liedjes zullen worden vertolkt door Alexander Boussard met een liveband. Meer informatie vind je hier. 

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶