Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Haarlem

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Haarlem. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt op de Grote Markt

Foto: indebuurt Haarlem

Één van de hoogtepunten van het jaar: de kerstmarkt in Haarlem. De Grote Markt zal worden omgetoverd tot een waar kerstparadijs waar je gezellig met vrienden of familie kunt genieten van nostalgische straatjes, kerstverlichting en 300 kraampjes. Op zondag 8 december is de kerstmarkt geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Meer info over de kerstmarkt in Haarlem vind je hier. 

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Borrelen bij Parels Brasserie

©Yourlittleblackbook.me

Heb je zin om met de feestdagen gezellig te borrelen op een sfeervolle locatie? Dan is Parels Brasserie een goede keuze. Onder het genot van bijvoorbeeld rendang kroketjes kan je bijkletsen met je vriendinnen. Geen zin in alcohol? Parels schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon en Tonic.

Kerstconcert in de Grote Kerk

Grote Kerk lichtjes Grote Markt
Foto: indebuurt Haarlem

Kom in de kerstsferen in de Grote Kerk op de Grote Markt! Op zondagmiddag 8 december is daar namelijk een kerstconcert. Het concert start om 15.00 uur en duurt tot 16.15 uur.  Tickets en meer informatie vind je hier. 

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶