Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: heel veel korting en gratis naar de film bij Pathé Haarlem

Aangeboden door Pathé Haarlem 30 oktober 2019

Ben jij meer in de bioscoop te vinden dan thuis op de bank? Komt dat even mooi uit, want die bezoekjes worden vanaf nu beloond. Je kunt bij Pathé Haarlem namelijk sparen voor veel korting op eten en drinken, gratis filmtickets en supertoffe gadgets. Wil je weten hoe? Wij vertellen je meer. 

Het is altijd een goed idee om naar de film te gaan én zeker nu de donkere maanden eraan zitten te komen. Een filmticket, wat drinken en een bak popcorn: meer heb je eigenlijk niet nodig. Toch is het ook de moeite waard om de (gratis) Pathé All Stars app te gebruiken.

Sparen

Bij al je aankopen kun je met deze app namelijk stars verzamelen. Dit doe je door je digitale pas (in de app) te scannen bij het afhalen van tickets of als je een lekkere snack of iets te drinken koopt. Bij elke €1,- die je uitgeeft krijg je tien stars.

De stars worden automatisch binnen een uur bijgeschreven en kun je voor je volgende bezoek gebruiken om je medium popcorn te upgraden naar een large of een vette 3D bril te kopen. Je kunt de stars ook inwisselen voor een filmticket, waarmee je dus gratis een filmpje kunt pakken!

Als Pathé All Stars Member maak je ook kans op toegang tot exclusieve premières en speciale screenings of reisjes naar het buitenland. Supernice! Via de app blijf je hiervan op de hoogte.

Verzilveren

Je kunt de gespaarde stars uitgeven in de webshop of in de app. De stars wissel je dan als het ware in voor een voucher, welke je vervolgens weer uit kunt geven. Bij elk item zie je hoeveel stars je nodig hebt en of je een restbedrag moet bijbetalen. Je kunt de stars ook delen met je vrienden.

Wat moet ik doen?

Om Pathé All Stars Member te worden hoef je helemaal niet veel te doen: Download de Pathé All Stars app en maak een account aan. Het kost je helemaal niks! Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé Haarlem. Meer over Pathé Haarlem ontdekken?

Pathé Haarlem bioscopen

GeopendHele dag

Zijlvest 41-43, Haarlem

Bekijk meer:bioscopen