5 x deze leuke dingen kun je dit weekend doen in Haarlem

Door Dominique Michiels 18 april 2019

Geen idee hoe het bij jullie zit, maar wij zijn wel weer klaar voor het weekend hoor. Het is dit weekend ook nog eens Pasen, dus de meesten van ons hebben zelfs een dagje langer weekend. Wiehoe! Zoals altijd hebben wij weer vijf leuke dingen die je dit weekend kunt doen op een rijtje gezet. Geniet ervan en alvast een vrolijk Pasen!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Pasen

Het is dit weekend natuurlijk Pasen. En je kunt gezellig thuis met de familie aan de paasbrunch of het paasdiner. Máár er is ook genoeg leuks te doen in Haarlem! Kijk hier maar even:

Grote Markt Haarlem

Vrolijk Pasen! Dit kun je allemaal doen in Haarlem tijdens Pasen 2019

Wat te doen met Pasen 2019 in Haarlem? Genoeg! Tijdens het paasweekend op 20, 21 en 22 april is er v...

5 x hier kun je genieten van een paasbrunch in Haarlem

Paasontbijt, paasbrunch en paasdiner, Pasen draait voor een groot deel om gezellig samen eten. Heb j...

Cocktailworkshop

Dit is een leuk uitje voor alle cocktaillovers. Op eerste paasdag wordt er bij Bar Wigbolt een cocktailworkshop gehouden. Normaal gesproken is dit alleen voor groepen, maar dit weekend kan je dus met een groepje of zelfs alleen aanschuiven. Nice!

Praktische info

De workshop begint op zondag 21 april om 17.00 uur en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Je maakt twee cocktails tijdens de workshop (en die mag je uiteraard zelf opdrinken). Tickets kosten €26,50 en vind je hier.

Zer00’s Heroes

Op zaterdag 20 april kun je in Patronaat terug naar het begin van het millennium. De hele avond draaien dj’s populaire hits van rond het jaar 2000. Britney Spears, Sean Paul, Justin Timberlake, Snoop Dog en nog véél meer artiesten komen sowieso langs!

Praktische info

Van 23.00 tot 04.00 uur. Tickets kosten €10,- en scoor je hier.

Morris is jarig

Dit weekend bestaat restaurant Morris twee jaar en dat wordt goed gevierd. Van donderdag 18 april tot en met zondag 21 april is het feest en worden er verschillende evenementen georganiseerd. Op donderdag is er een cocktailbar in jaren 80 thema. Op vrijdag komen er een hoop dj’s langs om een goed feestje te bouwen én er zijn bubbels om mee te proosten.

Op zaterdag is er een Cuban daiquiri fiësta. Er wordt Cubaanse muziek gedraaid en voor €5,- scoor je een daiquiri-cocktail. Op zondag bestaat er een kans dat je natuurlijk wel een beetje brak bent van al dat feesten en is er een hangover brunch. Maar ook dan staan de cocktails weer klaar en vanaf 15.00 uur is er livemuziek.

Praktische info

Entree is iedere dag gratis. Donderdag is het van 18.00 tot 01.00 uur. Vrijdag van 22.00 tot 02.00 uur. Zaterdag van 20.00 tot 00.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Game Of Thrones kijken

Het laatste seizoen van Game Of Thrones is begonnen. En mocht je niet thuis kunnen kijken, wees dan niet getreurd want bij The Wolfhound wordt iedere maandag een nieuwe aflevering uitgezonden. Natuurlijk ook leuk als je wel thuis kunt kijken, maar liever met mede-fans vol spanning het einde van de serie gaat bekijken.

Praktische informatie

Iedere maandag van 22.00 tot 23.00 uur. De eerstvolgende keer is op 22 april (tweede paasdag). Entree is gratis, er is popcorn en bier voor een speciale prijs.

Lees ook

Suppers opgelet! Dit weekend is het NK suppen in Haarlem en jij kunt meedoen

Ben jij gek op suppen? Dan is dit je kans om dat te showen! Dit weekend is namelijk de eerste ronde ...

Dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Haarlem tijdens Pasen 2019

Sta je lekker de paasbrunch voor te bereiden, ben je de eieren vergeten. En nu? Naar de supermarkt n...
Tim Haarlem

Leuk volgens local Tim (31): ‘Hier voelt het alsof je even weg bent van de bewoonde wereld’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekj...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen