Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtip! Beestenboel in je huis

Door Roel Diender 5 april 2020

Een slang op het toilet? Hier in Haarlem? Jazeker, dankzij het geinige, nieuwe snufje van Google. Wie heeft een dierentuin nodig als je van je eigen huis en tuin een beestenboel kan maken?

Door het coronavirus is het niet raadzaam om naar buiten te gaan, laat staan met je gezin naar de dierentuin. Dat hoeft nu ook niet meer dankzij Google. Dus waar wacht je nog op en tover je tuin om in een leeuwensteppe, je badkamer in slangenkuil of je woonkamer in een paardenstal!

3D

Hoe het werkt?  Je typt een dierennaam, bijvoorbeeld ‘arend’, in op Google (op een iPhone of Android). Vervolgens klik je op ‘Weergeven in 3D’. Je camera komt tevoorschijn en wat zie je daar? Zomaar een arend in Haarlem! Het is jammer dat 1 april al voorbij is, want anders kon je er nog de nodige grappen mee uithalen…

Arend Google
Een zeearend in Haarlem! Foto: Indebuurt Haarlem

Ook deze dieren zijn beschikbaar

Een leeuw, tijger, jachtluipaard, haai, egel, eend, keizerspinguïn, wolf, zeeduivel, geit, rottweiler, slangen, adelaar, bruine beer, alligator, paard, shetlandpony, ara, mops, schildpad, kat, octopus, hond en een Golden Retriever.

Lees ook:

Roel Diender

Even voorstellen: Roel Diender is de nieuwe community manager van indebuurt Haarlem

Indebuurt Haarlem heeft een nieuwe Community Manager, namelijk Roel Diender. Een naam alleen zegt vr...
Gratis parkeren

Cruciaal beroep? Dan mag je tot 1 juni gratis parkeren in Haarlem

Mensen die in Haarlem in de zorg werken kunnen niet thuis werken en reizen liefst niet met het openb...