Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze te schattige honden en katten zoeken nog een baasje

Door Romée Lagerveld 24 mei 2020

Ben jij al tijden op zoek naar het perfecte katten- of hondenmaatje? Bij Dierentehuis Kennemerland zitten er genoeg pluizige vriendjes te wachten op een warm thuis. Dierentehuis Kennemerland is een dierenasiel en -pension van de Dierenbescherming in Zandvoort, waar zwerfdieren uit de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort worden opgevangen. Deze dieren hebben vaak net wat meer geduld en begeleiding nodig, maar zijn het daarom niet minder waard om een fijn baasje te krijgen. Kijk snel welke honden en katten er nog beschikbaar zijn!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Mica

Mica is een ontzettend lieve en ondeugende, speelse Ragdoll. Ze is enorm mens gericht en ligt graag op schoot. Ze is gewend om naar buiten te gaan en is hier ook graag. Mica heeft wel wat last van blaasproblemen, maar is daar voor in behandeling. Meer weten over deze lieverd? Bekijk haar profiel hier.

Vlekje

Vlekje is een hele knappe dame van 3 jaar oud. Hoewel ze graag in het gezelschap is van mensen en nog heel speels is wil ze (nog) niet geaaid worden. Waar Vlekje naar op zoek is zijn mensen met geduld, ervaring in het ‘lezen’ van kattengedrag of die hiermee aan de slag willen gaan. Lees hier meer over Vlekje.

Joop

Joop is een leuke, lieve, iets verlegen kater. Eerst vond hij alles heel eng en spannend, maar inmiddels loopt hij lekker over de afdeling en wil hij heel graag knuffelen. Joop is op zoek naar een rustig huisje zonder honden en katten. Bekijk hier meer over Joop.

Bridget én Afira

Deze zusjes zoeken samen een permanente thuis. Ze zijn wel verwilderd dus zijn ze vooral op zoek naar een fijne buitenplaats waar ze heerlijk kat kunnen zijn en muizen mogen vangen. Bekijk hier meer over de dames.

Snickers

Snickers is een mooie Stafford dame van 5 jaar. Ze is een vriendelijke hond naar mensen toe maar kan soms even tijd nodig hebben om te wennen. Ze is gek op aandacht en knuffelen en wil graag samen naar buiten. Meer over Snickers lees je hier.

Zit jouw perfecte match er nog niet tussen? Houd dan vooral Dierentehuis Kennemerland in de gaten, want er worden zeer regelmatig nieuwe huisdieren online gezet! Als je het ook prima vind om iets verder van huis rond te kijken, kun je ook een kijkje nemen op Ik Zoek Baas. Daar staan nu een aantal hele leuke katten en honden uit bijvoorbeeld IJmuiden op.


Meer over Dierentehuis Kennemerland ontdekken?

Dierentehuis Kennemerland dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Keesomstraat 5A, Zandvoort

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook

Haarlemse katten

Volg jij deze Haarlemse katten al op Instagram?

Jazeker, ook katten hebben tegenwoordig hun eigen Instagram pagina! Deze harige Haarlemse influencer...
tallbike haarlem

Video: mysterie opgelost, bijzondere Haarlemse fietser gevonden

Vorige week waren we op zoek naar de persoon achter deze toch wel erg opmerkelijke fiets. En dankzij...
David Michielen voor Maand van de Amateurkunst

David heeft last van oorsuizen: ‘door muziek raak ik mijn beslommeringen kwijt’

Trek je dansschoenen aan, haal de verkleedkist van zolder, stof je muziekinstrument af en houd je sc...

Drijf-in: 7 x eten bestellen voor op de boot

Heerlijk dat zomerse weer buiten toch? Ben jij een lucky bastard met een eigen bootje of ga je er ee...

Prachtig! Maria speelt viool op de Intensive Care en zo gaat dat eraan toe

Haarlemse Maria Eldering is professioneel violiste. Ook is ze mede-oprichtster van MuzIC: een sticht...

 

 

 

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren