Bevrijdingspop Haarlem 2019: artiesten, locatie en dit wil je nog meer weten

Door Redactie indebuurt Haarlem 7 februari 2019

Man, wat kijken we toch uit naar Bevrijdingspop 2019 in Haarlem. Het gratis bevrijdingsfestival vindt dit jaar plaats op zondag 5 mei 2019 van 12.00 tot 0.00 uur op locatie Haarlemmerhout. Net als in 2018 hopen we er weer een groot feest van te maken met een toffe line-up met artiesten die live gaan optreden. Op 4 mei is er op dezelfde plek vanaf 20.30 uur het Herdenkingsconcert.

Voor het Haarlemse bevrijdingsfestival heb je geen kaartjes nodig, want de toegang is helemaal gratis. Je betaalt alleen voor eten en drinken. Hiervoor kun je speciale muntjes halen op het festivalterrein. Pinnen op Bevrijdingspop Haarlem is mogelijk.

Eerste artiesten bekend

Op de line-up en de definitieve lijst met artiesten moeten we nog eventjes wachten. Maar de organisatie maakte eerder al de eerste artiesten bekend. En dat zijn onder andere Ronnie Flex, Fun Lovin’ Criminals, Miss Montreal, Jordan Mackampa en Van Dik Hout. Lees hier welke artiesten er nog meer gaan optreden op de verschillende podia tijdens Bevrijdingspop 2019 in Haarlem.

Programma en plattegrond

Bevrijdingspop Haarlem start op 5 mei om 12.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Het complete programma is momenteel nog niet bekend. Maar dit jaar is er in ieder geval weer een Kinderfestival. Hier kunnen de kids lekker knutselen, schminken en houtbewerken. De artiesten kun je live zien op de verschillende podia. De plattegrond van het festivalterrein Haarlemmerhout vind je hier.

Jij kunt het t-shirt van Bevrijdingspop-crew ontwerpen

Hoe tof zou het zijn als de crew van het bevrijdingsfestival rondloopt in het door jou ontworpen shirt? Nou, heel erg tof dus! Je kunt tot 1 maart 2019 jouw ontwerp opsturen. Het shirt moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees hier meer.

Aftermovie Bevrijdingspop 2018

Nog even nagenieten van de editie van vorig jaar? Met optredens van onder andere Di-rect, Triggerfinger, Bizzey en Alain Clark. Check de aftermovie van 2018 maar:


Lees ook:

Yes! Zes nieuwe namen voor Bevrijdingspop Haarlem 2019 bekend

Eén hoofdact van Bevrijdingspop Haarlem 2019 was al bekend. Daar doet de organisatie vandaag een beh...
Bevrijdingspop Haarlem 2019 artiesten locatie info

Groot nieuws! De eerste hoofdact van Bevrijdingspop 2019 is bekend

En dat is er niet zomaar een. Niemand minder dan nederpop-legende Van Dik Hout treedt dit jaar op ti...

Toen in Haarlem: ‘onbekend’ bandje Radiohead maakte er een feestje van op Bevrijdingspop 1993

Het duurt nog even, maar een van de grote Haarlemse evenementen waar we dit jaar natuurlijk weer naa...

Save the dates! Alle grote evenementen in Haarlem in 2019 op een rij

Zoals we in Haarlem gewend zijn, staat er ook voor 2019 weer bijzonder veel leuks op de evenementenk...