Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Miyagi and Jones gaat binnenkort open in Haarlem en dit wil je weten

Aangeboden door Miyagi and Jones Haarlem 6 september 2019

In Haarlem krijgen we er binnenkort een culinaire hotspot bij. In november opent namelijk Miyagi and Jones aan de Zijlstraat. Het restaurant komt in het oude Douwe Egberts-pand, dat natuurlijk een supertoffe locatie is. Er wordt momenteel druk verbouwd en gezocht naar personeel. Lees maar verder en check of er een leuke job voor jou tussenzit. 

Voor Miyagi and Jones is het de derde vestiging in Nederland. Je vindt het restaurant waar je heerlijke Asian streetfood en sushi met hier en daar een westerse twist kunt eten, ook in Utrecht en Arnhem.

65 verschillende streetfood-gerechten

Bij de nieuwkomer in de Haarlemse horeca draait het allemaal om shared dining. Je kunt à la carte eten of kiezen voor een menu. Hierbij geldt dat je per persoon twee gerechten per gang gaat proeven en dat dus met elkaar kunt delen. Op de kaart van Miyagi and Jones vind je straks maar liefst 65 verschillende streetfood-gerechten. Waaronder ook diverse soorten sushi, dagverse sashimi, heerlijk gekruide saté en gyoza’s met kip. Daarnaast kun je er frisse wijntjes drinken, heel veel speciaalbiertjes proberen en nippen van cocktails.

Meer dan 900 vierkante meter

Tim Moss is de bedrijfsleider van Miyagi and Jones Haarlem. “De Miyagi and Jones in Haarlem wordt de grootste van de drie vestigingen die we nu hebben. Het is een pand van meer dan 900 vierkante meter met een kelder, begane grond en een eerste verdieping. Het is echt een mooie locatie. Nu zijn we druk bezig met verbouwen en sollicitaties zodat we in november 2019 open kunnen.”

Doorgroeimogelijkheden

Vijf jaar geleden begon Tim achter de bar en in de bediening bij een sushibar van dezelfde eigenaren als Miyagi and Jones. En vervolgens werd hij daar sushi-kok. “Er zijn bij Miyagi and Jones heel veel doorgroeimogelijkheden. Na hard werken kreeg ik de kans om de vestiging in Utrecht op te starten in 2017. En die loopt nu héél goed.” En nu mag Tim de nieuwe vestiging in Haarlem gaan leiden.

Kickass staff gezocht

Tim is momenteel druk op zoek naar nieuwe collega’s. “We zoeken naar een kickass staff voor Miyagi and Jones. Daar bedoelen we onder andere harde werkers en spontane karakters mee. De kans om door te groeien zijn er, dus als je leergierig bent, ben je hier op de juiste plek. Momenteel zoeken we gastheren, gastvrouwen, bartenders, keukenmedewerkers, bedieningsmedewerkers en afwassers. Ik begon ook ooit achter de bar en nu ben ik bedrijfsleider van Miyagi and Jones Haarlem. Het kan snel gaan en dat maakt het ontzettend leuk om hier te werken.”

Check hier de vacatures van Miyagi and Jones Haarlem.


Meer over Miyagi and Jones Haarlem ontdekken?

Miyagi and Jones Haarlem restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 18:00

Zijlstraat 56-58, Haarlem

Bekijk meer:restaurants en horeca