Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe zit dat met die wenkbrauwtrends? Haniye legt je alles uit over microblading, serums & wenkbrauwliften

Aangeboden door Brow Bar Haarlem 12 augustus 2020

Toegegeven: velen van ons hebben zich schuldig gemaakt aan ultradunne, haast weg geëpileerde wenkbrauwen in de nineties. Inmiddels zien de trends in wenkbrauwland er heel anders uit en zien we vooral volle exemplaren, soms gelift of semi-permanent bijgetekend met mircroblading. Zie jij ook door de haartjes het bos niet meer? Wenkbrauwexpert Haniye van Browbar Haarlem praat ons helemaal bij.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Je wenkbrauwen wil je echt niet verpesten!

Haniye zit al zo’n tien jaar in het vak en verhuisde haar eigen wenkbrauwsalon vorig jaar van Hoofddorp naar Haarlem. Haniye: “Ik heb eerst Juridisch Medewerker gestudeerd, iets heel anders, haha. Maar beauty past veel beter bij mij. Ik zag een gat in de markt. Mensen gaan voor hun haar en nagels naar een gespecialiseerde plek, maar voor wenkbrauwen vaak nog niet. Terwijl dat zo belangrijk is, want je wenkbrauwen wil je echt niet verpesten!”

Klanten die voor het eerst naar de salon komen, zijn soms wat zenuwachtig. “Dat snap ik wel, want sommigen hebben elders niet zulke fijne ervaringen. Straks ga je als blondine met pikzwarte wenkbrauwen de deur uit of zijn er veel te veel haartjes weggehaald. Het hoeft natuurlijk maar één keer fout te gaan. Daarom doe ik tot nu toe alles zelf, want ik heb veel ervaring en heb gespecialiseerde cursussen gehad. Ik wil graag dat iedereen helemaal tevreden de deur uit stapt.”

Behandelingen bij Browbar Haarlem

Bij Browbar kun je van alles met je wenkbrauwen laten doen, van threading (een zachte manier van epileren door middel van touwtjes) tot verven, ook met henna. Maar er zijn ook drie opvallende trends waar we Haniye graag even naar vragen.

Trend 1: wenkbrauwserum

Haniye adviseert met klem om niet thuis aan de slag te gaan met je wenkbrauwen. Maar wat als je in de quarantainetijd nou toch zelf de waxstrips erbij hebt gepakt en daar wat té fanatiek in bent geweest? Haniye: “als je van jezelf wel vollere wenkbrauwen had, dan kun je je haartjes heel goed terug laten groeien met een wenkbrauwserum. Wij verkopen er ook één in de webshop, en die werkt echt top. Binnen drie weken zie je al resultaat en bij twaalf weken zijn ze vaak volledig terug. Bij mij heeft dit jaren terug ook gewerkt, dus ik ben het lopende bewijs. En als je bijvoorbeeld te vaak wimperextentions hebt gehad kun je ook voor je wimpers heel goed een serum gebruiken om ze weer terug te laten groeien. Dit is ook ideaal voor mensen die chemotherapie hebben ondergaan.”

Trend 2: brow lamination oftewel de wenkbrauwlift

Foto: Browbar Haarlem

“Ook naar brow lamination is steeds meer vraag. Dit zie je in Amerika en Iran al veel langer, dus deze landen houd ik altijd goed in de gaten voor de nieuwste trends. Hierdoor bied ik deze behandeling al jaren aan. Hoe een wenkbrauwlift werkt? Je kamt de haartjes naar boven en lakt dit vast. Daarna volgt eerst de lifting lotion en daarna de setting lotion. Dit zorgt ongeveer zes weken voor vollere, bredere wenkbrauwen. Ook voor een wimperlift kun je bij Browbar terecht.”

Trend 3: microblading

Heb je van jezelf niet (meer) van die mooie volle wenkbrauwen? Dan is mircroblading misschien wel wat voor je. “Mircroblading is een soortvan tatoeëren: met een mesje snijdt je als het ware lijntjes in de vorm van haartjes en daarna veeg je er pigment in. Dit blijft wel twaalf tot achttien maanden zitten en je kan eigenlijk niet zien dat het nep is.”

Wenkbrauw talenten gezocht

Ben jij zelf een echte wenkbrauwexpert of zou je dat graag willen worden? Na de zomer gaat Haniye cursussen geven. En als je al gespecialiseerd bent, ben je meer dan welkom om nu al te komen solliciteren. Haniye zou Browbar namelijk graag een extra dag per week willen openen én in de toekomst een tweede vestiging in Haarlem willen openen.

Win een gratis behandeling

Ben jij al een tevreden Browbar klant of probeer je het binnenkort uit? Plaats dan na afloop vooral een review op Google, want Haniye kiest hieruit iedere maand een winnaar voor een gratis behandeling. Dat is mooi meegenomen, toch?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brow Bar Haarlem. Meer over Brow Bar Haarlem ontdekken?

Brow Bar Haarlem

Gesloten10:00 - 17:00

Barrevoetestraat 5, Haarlem

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶