Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk vriendinnenuitje: nu ook op zondag naar deze Haarlemse all-in-beautysalon

Aangeboden door Pure Cosmetics Haarlem 12 februari 2020

Samen naar de manicure, pedicure, je huid laten scrubben óf ontharen: eigenlijk is alles leuk om met vriendinnen, dochters of moeders te doen. En voor dit perfecte uitje is Pure Cosmetics aan de Raaks the place to be. In deze beautysalon ervaar je namelijk een waar all-in-beautyconcept, zélfs op zondag. 

De naam zegt het al: Pure Cosmetics. Een plek waar je jouw pure zelf kunt zijn. “Vrouwen hebben bij ons nooit het idee dat ze opgedoft binnen moeten komen. Dat komt omdat wij iedereen hetzelfde behandelen,’ leggen eigenaren Isaura en Danielle uit. “Na afloop van een behandeling kun je rustig nog een kopje thee drinken en wat lezen en vervolgens relaxed de deur uit.”

All-in beauty

Tja, relaxen kun je hier zeker, maar je kunt hier ook terecht voor verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingen voor je huid, wimperextensions laten zetten, je nagels bijwerken, spray tans, wenkbrauwen verven én er zijn superleuke verwenarrangementen. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Verwenarrangement

Er zijn een hoop verschillende verwenarrangementen; van speciale dates tot aan behandelingen voor kleine diva’s, prinsessen en brides to be. Zo krijg je tijdens het ‘Pure’s 1st date’-arrangement een mini-manicure met OPI gelcolor en worden je wenkbrauwen gedaan.

Bij ‘Pure Little Diva’ krijgen kids tot en met 11 jaar een mini manicure en pedicure, en krijgen ze ook nog eens een kleine nagellak cadeau. Cute!

Samen korting krijgen

Je kunt met maximaal vier personen tegelijk behandeld worden; dus dat wordt een gezellige boel. Het fijne aan deze arrangementen is ook dat je een stuk minder betaalt, dan als je de behandelingen los zou reserveren.

Tekst loopt verder onder de foto’s

Foto: Pure Cosmetics
Foto: Pure Cosmetics

Op zondag geopend

Een fijne bijkomstigheid: sinds februari 2020 is Pure Cosmetics iedere eerste en derde zondag van de maand geopend. Wel zo fijn: nu kun je op meerdere dagen bij deze beautysalon terecht!

Online reserveren

Weet je wat een bezoek aan deze salon nog relaxter maakt? Je kunt sinds kort online reserveren. Vanuit je luie stoel is het met één klik op de knop geregeld. Je kunt via onderstaande oranje button een afspraak inplannen, maar dan moeten natuurlijk wel al je vriendinnen de datumprikker ingevuld hebben…


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pure Cosmetics Haarlem. Meer over Pure Cosmetics Haarlem ontdekken?

Pure Cosmetics Haarlem manicure

Gesloten10:00 - 21:00

Raaks 26, Haarlem

Bekijk meer:manicure