Winnen: 2 x 2 kaartjes voor unieke compilatie ‘Haarlem op Film’ in de Filmschuur

Het is feest, want Haarlem bestaat deze week 775 jaar! Hoe we dat vieren? Met een week vol typisch Haarlemse win-acties! Vandaag op het programma: kaartjes voor de net uitgebrachte film Haarlem op Film in de Filmschuur. Als echte mug moet je die zeker gezien hebben.

In Haarlem op Film, een prachtige compilatiefilm van Erik Willems, zie je de ziel van de stad door de jaren heen. Met materiaal uit een hele eeuw, aangevuld met wat Haarlemmers zelf gefilmd hebben in die honderd jaar. Een uniek kijkje in onze stad dus. Want kan jij je nog indenken dat er trams reden? Of hoe heftig Molen de Adriaan was afgebrand? Ook zien we dat sommige dingen onveranderd zijn, zoals de hoge nood naar woningen. Wij zagen de première van de film online en kunnen je vast vertellen dat ‘ie zeker de moeite waard is! Bekijk maar eens de trailer hieronder:

Trailer Haarlem op Film

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de sets van twee filmkaartjes hoef je helemaal niet veel te doen. Je hoeft je hieronder namelijk alleen even in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo word je ook nog eens op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Haarlem. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie, maar schrijf je hieronder wel nog even in. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met woensdag 2 december. Op donderdag 3 december krijgt de gelukkige winnaar bericht, dus houd dan je mailbox goed in de gaten!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Check ook de winacties van afgelopen dagen op de volgende pagina’s

Je kunt namelijk onbeperkt meedoen met onze week vol win-acties, fijn hè?

Winnen: CoffeeMug, TeaMug & kussentje van Haarlemse Muggen

Foto: Haarlemsemuggen.nl

Op haarlemsemuggen.nl vind je superleuke typisch Haarlemse cadeautjes met lokale & unieke designs. De manier van produceren is ook nog eens maatschappelijk betrokken en duurzaam waar het kan. Voor leuke tasjes, muggenshirts, rompertjes, sierkussens of thee- en koffiemokken met Haarlemse print moet je hier zeker eens een kijkje nemen. Je vind de producten van Haarlemse Muggen bijvoorbeeld ook in de conceptstore NYHAVN.

Foto: Haarlemsemuggen.nl

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze heerlijke CoffeeMug, TeaMug én een kussentje hoef je helemaal niet veel te doen. Je hoeft je hieronder namelijk alleen even in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo word je ook nog eens op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Haarlem. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie, maar schrijf je hieronder wel nog even in. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 1 december. Op woensdag 2 december krijgt de gelukkige winnaar bericht, dus houd dan je mailbox goed in de gaten!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Winnen: hoodie met Haarlemprint naar keuze van 023brandnew

Foto: 023brandnew

Noa Brand (23) is een echte Haarlemse mug. De liefde voor kleding én haar stad heeft ze doorgezet naar een superleuk kledingmerk: 023brandnew. Je vindt er t-shirts en hoodies met subtiele logo’s geïnspireerd op de Haarlemse architectuur.

Kies je maat, kleur & print

Leuk zijn ze hè? Ook fijn: de hoodies zijn te krijgen in vier kleuren: donkergroen, donkerblauw, lichtgrijs en zwart. Qua print kun je kiezen uit de St. Bavokerk (Grote Kerk), de Amsterdamse Poort of Molen de Adriaan, en jij bepaalt ook nog eens of het logo lekker groot of juist extra subtiel op je trui mag. De maten lopen van S tot XXXL.

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze leuke capuchontrui hoef je helemaal niet veel te doen. Je hoeft je hieronder namelijk alleen even in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo word je ook nog eens op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Haarlem. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie, maar schrijf je hieronder wel nog even in. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 30 november. Op dinsdag 1 december krijgt de gelukkige winnaar bericht, dus houd dan je mailbox goed in de gaten! Vervolgens kan jij de hoodie die jij graag wilt uitkiezen. Kom je zéker lekker die Haarlemse winter door, toch?

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Winnen: Schitterende Haarlem kalender van Harro Jansz

Grote Markt | Foto: Harro Jansz

We spraken in 2018 al met Harro Jansz, beter bekend als Haarlem fotograaf in de ‘Je bent Haarlemmer als…’ Facebookgroep. Hij heeft alweer de derde editie van deze op en top Haarlemse kalender gemaakt. Wij geven er eentje weg ter ere van de 775e verjaardag van onze mooie stad.

Harros kalender | Foto: Harro’s Haarlem

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze schitterende kalender hoef je helemaal niet veel te doen. Je hoeft je hieronder namelijk alleen even in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo word je ook nog eens op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Haarlem. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie, maar schrijf je hieronder wel nog even in. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 29 november. Op dinsdag 30 november krijgt de gelukkige winnaar bericht, dus houd dan je mailbox goed in de gaten! De kalender wordt naar jouw adres opgestuurd.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook

Meer in deze categorie

Winacties

Ga naar “Laatste kans: support your locals en win € 100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak”

Laatste kans: support your locals en win € 100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Ga naar “#supportyourlocals: win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak”

#supportyourlocals: win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Ga naar “Smakelijke winactie: 10 x dit kookboek met recepten van 50 Haarlemse horecazaken”

Smakelijke winactie: 10 x dit kookboek met recepten van 50 Haarlemse horecazaken

In onze gids

Ga naar “What’s in a Bag”

What’s in a Bag

 • Generaal Cronjestraat 96
 • Winkelen
 • Gesloten

Nu gesloten

Ga naar “Popocatepetl”

Popocatepetl

 • Riviervismarkt 1-3
 • Mexicaanse restaurants
 • Gesloten

Nu gesloten

Ga naar “’t Peertje Kinderschoenen”

’t Peertje Kinderschoenen

 • Anegang 33
 • Schoenenwinkels
 • Gesloten

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “Glitterverf en glow-in-the-dark-verf voor de winter”

Glitterverf en glow-in-the-dark-verf voor de winter

 • Decoverf.nl
 • Geldig t/m 14 november 2020

Topper

Ga naar “Korting op wijn escape game Unlock the Bottle: van € 75,- voor € 64,95”

Korting op wijn escape game Unlock the Bottle: van € 75,- voor € 64,95

 • Unlock the Bottle
 • Geldig t/m 1 december 2020
Ga naar “Muurverf: in één keer dekkend én milieuvriendelijk”

Muurverf: in één keer dekkend én milieuvriendelijk

 • Decoverf.nl
 • Geldig t/m 14 november 2020

Topper

Ga naar “Opblaasbare badkuip alleen online €34.99”

Opblaasbare badkuip alleen online €34.99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 15 november 2020
Ga naar “BK Blue Label pannenserie Thermo van € 49,95 voor € 24,98”

BK Blue Label pannenserie Thermo van € 49,95 voor € 24,98

 • Blokker
 • Geldig t/m 22 november 2020

Vacatures

Ga naar “Online Marketeer”

Online Marketeer

 • PDZ Uitzendbureau
 • Parttime
Ga naar “HR Medewerker”

HR Medewerker

 • Timing Uitzendbureau
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Adviseur Home-Wellness”

Adviseur Home-Wellness

 • Olympia
 • Fulltime
Ga naar “Meubelmaker”

Meubelmaker

 • WerkTalent
 • Fulltime
Ga naar “Begeleider Zorg & Wonen de Vlieger”

Begeleider Zorg & Wonen de Vlieger

 • Stichting Philadelphia Zorg
 • Parttime