Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet blij met je kerstcadeau? Morgen kun je hem omruilen op de Grote Markt

Door Dominique Michiels 27 december 2018

Deed jij maar alsof je blij was toen je je cadeautje uitpakte deze kerst? Dan hebben we goed nieuws, want op vrijdag 28 december kun je ’s middags je cadeautje omruilen op de Grote Markt. Daar staat tussen 15.00 en 18.00 uur Wehkamp’s Grote WisselTruck.

Totaal niet blij met die ovenwanten, stofzuiger of badslippers? Wehkamp neemt ze dolgraag in ontvangst en geeft je er iets nieuws voor terug. Een aankoopbewijs is niet nodig, maar het is wel fijn als je cadeautje nog in de originele verpakking zit. Niet ieder cadeau komt in aanmerking om geruild te worden. Drank en etenswaren komen de truck bijvoorbeeld niet in.

Handzame cadeautjes

Je mag wel aankomen met dat luchtje dat je stiekem vindt stinken of pantoffels die je helemaal niet past, als het maar ‘handzame’ cadeautjes zijn. Nadat je je pantoffels hebt overgedragen, kun je snuffelen tussen de cadeautjes van Wehkamp. De categorieën waar je uit kunt kiezen zijn beauty, fashion, living en erotiek. Je krijgt je nieuwe cadeau ingepakt mee en ruilen is daarna niet meer mogelijk.

Honderd stuks

Er liggen honderd cadeautjes in de truck en op is op. Het is dus aan te raden om er vroeg bij te zijn op de Grote Markt als je zeker wil weten dat je van je misser afkomt. De ‘stomme’ cadeautjes komen overigens niet in de prullenbak terecht. Wehkamp doneert ze namelijk aan de Voedselbank of een ander goed doel. Zo gaat iedereen met een gewenst cadeautje het nieuwe jaar in. Alle voorwaarden van deze actie lees je op de website van Wehkamp.

Op de Grote Markt

’s Ochtends staat de Wisseltruck in Amersfoort en rijdt daarna door naar Haarlem. Naar verwachting is de truck tussen 15.00 en 18.00 uur op de Grote Markt, maar deze tijden zijn een schatting. Houdt de Facebookpagina van Wehkamp in de gaten.

Meer lezen

Kerstbomen inleveren en ophalen in Haarlem: dit moet je weten

Kerst achter de rug en klaar met de kerstboom? Wat doe je er dan mee? Nou, net als voorgaande jaren ...

Oud & nieuw in Haarlem 2018: alle feestjes op een rij

Voor je gevoel duurt het misschien nog heeeeel lang voordat het oud en nieuw is. Maar pas op! Want v...

Vuurwerk kopen en afsteken in Haarlem? Dit zijn de regels voor de jaarwisseling 2018-2019

Er gaat wat vuurwerk de lucht in met oud en nieuw in Nederland. Daar dragen we in Haarlem ook een aa...