Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier vind je deze week veel korting in Haarlem

Door Ilse Zoutewelle 26 maart 2020

Ben je op zoek naar wat leuke aanbiedingen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben wat mooie acties voor je uitgelicht. En kijk ook vooral even op onze aanbiedingen-pagina voor meer koopjes. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig pannenkoeken eten

Foto: Pixabay

Nu je de hele dag thuis zit met de kinderen is pannenkoeken bakken dé manier om ze happy te houden. Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is hij nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je meteen aan de bak, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker winkelen

Geopend09:30 - 18:00

Grote Houtstraat 112, Haarlem

Bekijk meer:winkelen

Gratis e-books voor kinderen

Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nou zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of nou ja bijna gratis. Je betaalt 1 cent per boek. Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.  

Nagellak

© Normal

Naar de nagelsalon zit er voorlopig niet in. Dan zelf maar aan de slag? Bij Normal scoor je een potje met flinke korting. Ga jij voor rood of een French manicure?

OPI nagellak: alle kleuren voor €9

Bij Normal zijn alle kleuren nagellak van het merk OPI voor een vaste lage prijs van €9,- Kom lan...

Zoete aardbeien

Tijd om een taart te bakken, smoothie te maken of gewoon losse aardbeien te eten met slagroom? Ga dan even langs DekaMarkt voor deze fijne aanbieding. Een bak zoete aardbeien voor €1,99. Enjoy!

Zoete aardbeien van € 2,49 voor € 1,99

Bak 400 gram
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶