Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij interieurgoeroe Annemarie van Keeponstyling

Door Sharon Bremer 20 januari 2020

Haar Instagram is goed voor bijna veertigduizend volgers en heel veel interieurinspiratie: @keeponstylingcom van Annemarie Poorter. De interieurgoeroe was één van de eersten op het gebied van interieurfotografie en -styling voor Instagram. Reden genoeg om bij haar binnen te kijken!

Geen dag gaat er voorbij dat Annemarie niet bezig is met interieurstyling. Of dit nou voor haar blog Keeponstyling is, voor haar werk bij Kruit & Kramer of voor haar eigen Instagram, interieurstyling gaat bij Annemarie áltijd door.

Vintage

“Zo’n tien jaar geleden ben ik begonnen met een webshop voor vintage interieurartikelen”, begint ze enthousiast te vertellen. “Om de webshop aantrekkelijker te maken, maakte ik foto’s van de producten in een interieur. Styling, dus”, lacht ze. “Ik kon helemaal niet goed fotograferen, maar dat maakte eigenlijk niet uit. Zo is mijn liefde voor interieurstyling ontstaan. Het liep zo goed, dat ik een jaar later ook ben gaan bloggen. Toen waren er nog niet zoveel mensen die dat deden, ik was één van de eersten. Ook begon ik toen met Instagram en dat ging ook direct erg hard, ik kreeg er wel duizend volgers per week bij!”

Keeponstyling
Foto | Keeponstyling

Topstuk

In haar huis in de Korrewegbuurt, waar ze woont met haar man en vier kinderen, wordt dus ook met enige regelmaat het interieur onder handen genomen. Nieuwe kussens, een nieuw kleed, fotolijstjes, planten, accessoires… Annemarie blijft eindeloos variëren. Toch heeft ze één ‘topstuk’ in haar interieur: “De apothekerskast!”, vertelt ze. “Die wilde ik al heel lang hebben. Ik spaar servies en deze kast is perfect om mijn verzameling een plekje te geven.”

Keeponstyling
Foto | Keeponstyling

Verdiepingen

Het huis van Annemarie heeft drie verdiepingen. “Toen we dit huis kochten, hadden we alleen de begane grond. Zo’n drie jaar geleden hebben we de verdiepingen erboven ook gekocht. Nu hebben we dus twee woonkamers, maar met vier kinderen is dat ideaal. En nu heb ik twee woonkamers om te stylen”, voegt ze er met een knipoog aan toe.

Foto | Keeponstyling
Foto | Keeponstyling
Foto | Keeponstyling
Foto | Keeponstyling
Foto | Keeponstyling
Foto | Keeponstyling

Annemarie & Elma

Naast haar blog met bijbehorende Instagram, is Annemarie ook verantwoordelijk voor de online marketing van Kruit & Kramer en vlogt ze samen met modegoeroe Elma van Keulen. Elke week plaatsen ze een vlog op YouTube waarin ze naar verschillende winkels gaan en tips geven over mode, interieur en leuke koopjes. Waar haalt ze de tijd vandaan? “Alles wat ik nu doe is nog behapbaar”, legt ze uit. “Maar ik heb het er druk genoeg mee! Met de vlogs zouden Elma en ik wel graag groter willen worden, maar verder heb ik het druk genoeg”, besluit ze lachend.

Annemarie
Foto | Keeponstyling

adv.